Merhaba kızlar. 1-2 hafta öncesine kadar dış gebelik mi boş gebelik mi diye baya bir meşgul etmiştim buraları:) hamile olduğumu ilk öğrendiğimde dış gebelik mi diye düşünmüştüm hemde hiç bir belirtim yokken öylesine:) sonra doktor keseyi gördükten sonra bu seferde acaba boş gebelik mi diye kendimi yiyip durdum. Doktor iç keseyi yani yolk dediğimiz keseyi ve hemen bitişiğinde bebeği de gördü bu seferde kalp atışları için heyecan yaptım:) dün doktora gittim ve artık karından ultrasonda bebek gayet net görünüyordu. 6+4 müş bu arada artık bebeğe göre hesaplama yapacakmış. Kalp atışını doktor gördü bende gördüm ekranda bir şey titriyor yanıp sönüyor sanki çok şükür
ama dışarıya ses veren o aletten kalp atışları baya gümbür gümbür gelmedi de daha kısık sesli gibi geldi. Doktor ben kalp atışını burda görüyorum sıkıntı yok daha küçük olduğu için cihaz sesi tam veremiyor haftaya gümbürtedir buraları dedi. Çok şükür sizlerle de paylaşmak istedim ve aranızda böyle kalp atışını ekrandan görüp ama tam olarak duyamayan oldu mu acaba merak ettim?