- 14 Şubat 2011
- 1.143
- 1.015
- 333
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynananıza sana güvenerek yapmadım bu çocukları demişsiniz ama çocuklara bakmıyor diye kızıyorsunuz çelişki içerisindesiniz bence
ayrıca kaynanıza ağzınıza geleni söylemişsiniz bu saatten sonra o da haklı duruma düştü bakmayacağım bana bunları bunları dese herkes onu haklı bulacak
bence siz annenizin evinde kalmaya devam edin çünkü bir evliliğin sorumluluğunu kaldırabilecek kapasiteye sahip olduğunuzu düşünmüyorum. evet kayınvalideniz hata yapmış olabilir, sizi kırmış olabilir keza kocanızda ama daha kırk günlük bebekleri alıp annenizin evine gitmenizi gerektirecek kadar vahim bir durum göremedim ortada.. şımarıklık yapmayın elinizde patlayabilir bugün olmazsa yarın...
Kaynananıza sana güvenerek yapmadım bu çocukları demişsiniz ama çocuklara bakmıyor diye kızıyorsunuz çelişki içerisindesiniz bence
ayrıca kaynanıza ağzınıza geleni söylemişsiniz bu saatten sonra o da haklı duruma düştü bakmayacağım bana bunları bunları dese herkes onu haklı bulacak
ben kayınvalideme ağzıma geleni söyledim telefonda..çnkü çocuklarıma 4 saat baktı ama kaynıma şikayet ediyor..ayıp değilmi..ağzıma geleni söyledimde ne oldu ertesi gün yine evime geldi..ne yüzsüz insan ya...evide o gün terkettim zaten..eşim aramış annesine eve git çocukların kırkı çıkacak kayınvalidem evde yalnız demiş..kaynanamda çıkıp gelmiş..çocukların kırkı çıkacak biliyor demek mi lazım..eşimede kızdım neden çağırıyorsun dedim..kendisi bilmiyormu dedim..hem annene kırgınım sinirlerimin geçmesini bekleyebilirdin..ben okadar kişiliksiz bir insanmıyım kırgın olduğum halde yüzüne gülmek zorunda bırakıyorsun beni dedim...kendisi gelseydi neden çağırıyorsun dedim..o günde geçmiş oturmuş iki bebekle annem uğraşmış..kadın yorgunluktan ağlıyor beni aradı..bu kadın ne yapıyor böyle adam kullanır gibi geçmiş beni seyrediyor dedi..kardeşimi aramış annem..kardeşimin ofisi var kız ofisi kapatıp anneme yardıma gitmiş..olcak işmi evde kaynana dururken..öyle sinirlendimki hemen eşimi aradım al götür anneni bu ne terbiyesizlik dedim..kızkardeşim ofisini kapattı geliyor o niye duyor al götür dedim..akşam eve gediğimde annen olmasın çok sinirliyim kalp kırırım kavga ederim dedim..zaten diğer torunu ona gelicekmiş kalmaya oda gitti evine..
akşam eşim geldi annesi yok gitti..benim annem ve kardeşlerim var..teyzemlerde çocuk hayırlamaya gelecekler o akşam..beyfendi ne anneme hoşgeldin dedi nede teyzemlerin gelmesini bekledi..biryere kadar gidicem dedi surat 5 karış..gitti..teyzemler geldi gitti o daha yok..kendi annesi gitti benimkiler kaldı yaderdi o..ama anlayış gösterebilirdi..üstelik teyzemler ilk kez geliyor bunu yapmasına gerek yoktu..annem çocuklar doğdu doğalı can parçalıyor bir hoşgeldin denilmezmi..onun annesi ne yapıyor yayılmaktan başka..o annesine hürmet istiyorsa hiçbir aydası olmadığı halde kusura bakmasın ben dünden isterim..adam olan o gün derdiki benim işim var kusura bakmayın teyzenlerde gelecekmiş alınacak birşey varmı derdi..bana müsade der çeker giderdi..benim çok ağırıma gitti bu yaptığı terbiyesizlik.bende yetti artık diyip o gün terkettim evi..şimdi dön diyorsa düzelmesi ve bazı şeyleri artık düzeltmesi lazım öyle değilmi..aile düzenimizin olması lazım..öyle hergün kalınmasının anlamı ne
kesinlikle çelişki içinde değilim..evet ona güvenip doğurmadım ben yavrularımı...zoruma giden bakmaması değil, bir yardım dahi etmemesi dört saat bakmakla şikayet etmesi kaynıma...bunun lafını yapması..bunlar ağırıma gidiyor..
birde utanmadan millete üç gün ben bakıyorum üç gün annesi bakıyor diyor..utanmaz..
ben bakamıyorum allah razı olsun hep annesi ilgilendi diyemiyor gururuna yedirip...
eşim bu gün arıyor evine dön diyor..tamam çocuklar bakılsın istiyorsan orda kal bir süre ama ayrılık filan olmaz..ben neolacam diyor çocuklar babasızmı kalacak diyor..sen nasıl kadınsın bir kadın her şartta yuvasına sahip çıkar bırakır gidermi diyor...
evet belki haklı olabilir..ama okadar şeyler yaşandıki burda anlatamayacağım, şu dört senede yuvam için çok şey yaptım ben..böyle bir kalemde silip atan biri gibi görünsemde benim yaptığım fedekarlıklarıda her insan yapamaz..eşim bunları çok iyi biliyor..bazı şeyler birikti ve taşıyor artık bende..
bundan sonra ya doğru düzgün sürecek bu evlilik..mesela 5 dk mesafede oturmalarına rağmen sık sık bende kalmaları beni çileden çıkartıyor..yardıma ihtiyacım olduğunda herkes kenara çekiliyor..bu ne şimdi..ben enamiyim ozaman öyle değilmi ? bende böyle düşünürüm...kayınvalidemin bu kalma olaylarını kesmem lazım artık..inanın başka türlü içimden eve dönesim gelmiyor..soğuyorum..