çok şükür laparoskopi oldum...

slm ben siteye yeni katıldım çok geçmiş olsun bende bu hafta içerisinde laparaskopi yaptırıcam bu konuda biraz bilgi verir misiniz çok korkuyorum nasıl oluyo ben 2 kere tüp bebek yaptırdım ilki başarısız oldu 2. tuttu ama düşük yaptım şimdide laparaskopi yaptırıcam nolur biraz bilgi verin çoook korkuyorum

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.eskişehirde yaşıyorum serbest muhasebeciyim.istanbulda bir tüp bebek merkezi seçmem lazım.eylül 17 de laparaskopi ile tüplerim kapatıldı 97 senesinde karaciger rahatsızlıgı geçirmiştim o zaman tüpler zarar görmüş eskişehirde özel onvak hastanesinde sabahattn akyıl meliyatımı yaptı ilk adetten sonra kontrol ve tüp bebek için hazırlıklar başlayacak dedi ve şuan adet oluyorum.sizlerden ricam istanbuldaki en iyi tüp bebek merkezlerini söylemeniz ve hiç tecrübem yok süreç nasıl ilerliyo beni neler bekliyor bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum.30 yaşındayım,rahim ve yumurtalarım çok saglıklıymış(doktorlar öle diyo ben onların yalancısıyım:))eşiminde sperm sayısı normal çıktı tek sorun yumurta ile sperm karşılaşamıyormuş benim durumumda olan varmı?lütfen beni aydınlatın aydın bi insan olmak istiyorum içim içimi yiyor.şimdiden hepinize teşekkürler

mrb kefo gülüm hiç korkma ben 17 eylülde oldum bende sen gibi çok korkoyodum.17si sabah 10da hastaneye yattım serum taktılar lavman yaptılar 2:30da bir igne yaptılar cesaret ignesiymiş uçuruyo insanı sonra sonta takıp götürdüler beni.ameliyathanedeanestezi tuttular burnuma derin nefes al dediler iki nefesi hatırlıyorum sonra ben iptal:)uyandıgımda ameliyat bitmişyi odaya çıkarttılar 1 saat sonra bayagı bi iyi oldum ameliyat 1saat 20 dk.sürmüş.gece 10 sıraları anesteziyi çıkarttım yani kustum ondan sora daha bi iyi oldum.ertesi gün taburcu oldun sabahtan.1 gün evde dinlendim ertesi gün yalovaya yola çıktım.diyecegim hiç korkma ben böyle basit oldugunu bilseydim kendimi bu kadar kasmazdım.şimdiden acil şifalar:)

canım çok geçmişolsun inşallah bundan sonra doğal yolla hamiş kalmak nasip olur benim bir arkadaşımın tüplerine kapalı dediler 5ay sonra doğal yolla hamiş kaldı darısı tüm isteyenlerin başına

canım lap.ufak bir ameliyat göbekten yapılan kapalı bir ameliyat bende oldum fazla sürmedi biraz sancın olur oda gaz sancısı içine verdikleri havadan dolayı dr iyi seç canım zarar verebiliyorlarmış yumurtalıklara başka sorun varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…