kızlar ne güzel haberler bunlar allah benim gibi olmayanlara da tez zamanda nasip etsin işllah sizlere de allah tamamıa erdirsin sevgiler
Merhaba. Bugün benim için de sevinçli bir gün. İlk kez bebişimin kalp atışlarını duydum. Görmesi ayrı bir zevk, duyması ise bambaşka. Ancak bugün içimde bir canlı, bir parçam olduğunu hissedebildim. Darısı isteyenlerin de başına...
SAT'a göre 8 haftanın içinde olmamıza rağmen CRL'de bebek 7 hafta 4 günlük çıktı. Boyu da 14 milimetre. Mine, bebeğin kaç haftalık, boyu ne?
canım gözünüz aydın çok sevindim darısı başıma bende saat yedide kontrolüme gideceğim inşallah bende bebişimi görür kalbinin sesini duyarım
Ecemim senden de güzel haberler bekliyorum. Haberleri bizimle paylaşırsan çok sevinirim...
kızlar ben de bebeğimin kalp atışlarını duymadım ama gördüm...minicik kalbi belirip kayboluyordu hızlı hızlı..fakat bir şey soracağım..duymak neden zararlı ki? bebeğe ne gibi bir zarar veriyor??Ben de önce kalp atışlarını gördüm. Ufacık bişey çıkıp çıkıp iniyor. Sanırım bu site olmasaydı ben de kalp atışlarını duyamazdım. Çünkü bu siteden bazı arkadaşlar kalp atışlarını duyduklarını anlatmıştı. Doktorunsa bana dinletmeye niyeti yoktu. Duyabilir miyim dediğim zaman ise sadece 5 saniye gibi kısa bir süre dinlettirdi. Ama 5 saniye bile yetti. Sonra hemen kapatıp, '7 hafta için bu kadar çok bile' dedi. Sanırım dediğin gibi duymak zararlı olabilir...
Geç döllenme de hiç sorun değil. Varsın üç beş gün sonra gelsinler yağmur :)
kızlar ben de bebeğimin kalp atışlarını duymadım ama gördüm...minicik kalbi belirip kayboluyordu hızlı hızlı..fakat bir şey soracağım..duymak neden zararlı ki? bebeğe ne gibi bir zarar veriyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?