çok şükür minik melegimi gördüm

h.mine

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
1.052
7
681
çok şükür bende minik melegimi gördüm kalp atışlarını duydum ne kadar güzel bir duygu yaşıyoruz allah tüm isteyenlere nesip etsin

Merhaba. Bugün benim için de sevinçli bir gün. İlk kez bebişimin kalp atışlarını duydum. Görmesi ayrı bir zevk, duyması ise bambaşka. Ancak bugün içimde bir canlı, bir parçam olduğunu hissedebildim. Darısı isteyenlerin de başına...
SAT'a göre 8 haftanın içinde olmamıza rağmen CRL'de bebek 7 hafta 4 günlük çıktı. Boyu da 14 milimetre. Mine, bebeğin kaç haftalık, boyu ne?

kızlar ne güzel haberler bunlar allah benim gibi olmayanlara da tez zamanda nasip etsin işllah sizlere de allah tamamıa erdirsin sevgiler

canım benimde 8. haftanın içinde boyu 12 milimetre biraz küçük seninkinden

Selam arkadaşlar ..Bende yaklaşık 15 gün önce kalp atışlarını duymadım ama gördüm :) Siz nasıl duydunuz anlamadım..Doktorum duyman bebeğe zarar verir ..Konferanslarda bas bas bagırıolar dinletmeyin kalp atışlarını erkenden die dedi ve dinletmedi sadece gördüm olsun oda güseldi :) Bu pazartesi inşallah bende gidicem ...Julianne senle sanırım aynı sorun benimde normalde bu Pazartesi 10. haftaya girmem gerekirken 9. haftaya giriyorum doktorun hesabına göre ..Geç yumurtlama olmuş dedi ..Sorun olmas sadece doğum tarihin 10 kasım olacagına 20 Kasım dedi walla pek bişi anlayamadım :) ama bakalım bu Pazartesi daha detaylı ögrenicez ...

Ben de önce kalp atışlarını gördüm. Ufacık bişey çıkıp çıkıp iniyor. Sanırım bu site olmasaydı ben de kalp atışlarını duyamazdım. Çünkü bu siteden bazı arkadaşlar kalp atışlarını duyduklarını anlatmıştı. Doktorunsa bana dinletmeye niyeti yoktu. Duyabilir miyim dediğim zaman ise sadece 5 saniye gibi kısa bir süre dinlettirdi. Ama 5 saniye bile yetti. Sonra hemen kapatıp, '7 hafta için bu kadar çok bile' dedi. Sanırım dediğin gibi duymak zararlı olabilir...
Geç döllenme de hiç sorun değil. Varsın üç beş gün sonra gelsinler yağmur :)

canım gözünüz aydın çok sevindim darısı başıma bende saat yedide kontrolüme gideceğim inşallah bende bebişimi görür kalbinin sesini duyarım

Doğru diosun cnm ..Ay allahım sag salim kucagımıza versinde :)) İlerde duyucakmısım kalp atıslarını napim beklerim bende :))

evet minicik bebeğimi gördüm va pıt pıt atan kalbine dakikalarca ağladım ilk bebeğimdede öyle olmuştu çok duygulanıyorum allahım isteyen herkese versin allah hayırlısını nasip etsin

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. İşin en güzel ve kimsenin anlayamadığı onu ilk gördüğünüz ultrason fotoğrafı elinizde, işte benim bebeğim diye ortada dolaşmanız sanırım. O kimsenin göremeyeceği kadar ufacık ama siz onun üzerine dünyaları kurmuşsunuz :)

kızlar ben de bebeğimin kalp atışlarını duymadım ama gördüm...minicik kalbi belirip kayboluyordu hızlı hızlı..fakat bir şey soracağım..duymak neden zararlı ki? bebeğe ne gibi bir zarar veriyor??

kızlar ben de bebeğimin kalp atışlarını duymadım ama gördüm...minicik kalbi belirip kayboluyordu hızlı hızlı..fakat bir şey soracağım..duymak neden zararlı ki? bebeğe ne gibi bir zarar veriyor??

canım hiç bilmiyorum bana doktorum zararlı felan demedi 15-20 saniye kadar dinletti dünyadaki en güzelduygulardan biri bu olsa gerek allah isteyen herkesin kucağını bebekle doldursun bizlerede sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…