Çok şükür oğluşuma kavuştum...

Chitlembiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
376
3
96
Konya
40+2 de 01.02.2010 18.15 oğluşumu kucağıma aldım çok şükür. Epidural normal doğum yaptım. Doğumum kolaydı ama açılmam çok geç oldu. Çooookk bunaldım beklerken. Hep yatmak zorundaydım. 00.00 da hastaneye gittik, ertesi gün 18.30 da doğum yaptım. Allah herkese kolaylıklar versin bu yolda. Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim.

40+2 de 01.02.2010 18.15 oğluşumu kucağıma aldım çok şükür. Epidural normal doğum yaptım. Doğumum kolaydı ama açılmam çok geç oldu. Çooookk bunaldım beklerken. Hep yatmak zorundaydım. 00.00 da hastaneye gittik, ertesi gün 18.30 da doğum yaptım. Allah herkese kolaylıklar versin bu yolda. Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim.

Allah analı babalı büyütsün. maşallah opuyorumnanaktan hangi hastane de yaptın dogumunu doktorun kimdi memnun kaldınmı birde nekadar ücret ödedniz sevgilerimle..

Allah analı babalı büyütsün. maşallah opuyorumnanaktan hangi hastane de yaptın dogumunu doktorun kimdi memnun kaldınmı birde nekadar ücret ödedniz sevgilerimle..

Amin canım. Darısı sizlerin başına inşallah.Konya Vakıf Hastanesi Fatma Çetiner ile doğumumu yaptım. Çok memnundum doktorumdan. Doğum esnasında da çok iyiydi. Epidural normal doğum yaptım, toplamda 530-550 arası bir şey ödedik.

Tebrik ve dua eden arkadaşlara çok teşekkürler. Amin diyorum. Darısı bebişlerini bekleyen tüm annelere inşallah. Ve tabi bebişi olmayıp da olmasını çok isteyenlere de. Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın.

tebrikler.. :nazar:
oğluşunuza sağlıklı ,analı babalı,uzun ömürler dilerim..

bebek04pic.jpg

Allah bagislasin hayyirli evlat olur insallah....

ALLAH anali babali buyutsun. ALLAH dogum yapacaklarin yar ve yardimcisi olsun cok zor ama cok guzel bir duygu annelik darisi olmayanlara. aminn:)

Back
X