çok şükür pozitif çıktı kızlar

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
96
İstanbul
hepinize çok teşekkürler.beni cidden merak edenler olmuş birbirine soranlar olmuş o yüzden topik açtım duyurulur sonucum çıktı pozitiffff:))değerimde 158miş.değerden pek anlamam ama doktor iyi dedi.dualarınız için çok sağolun.Allah herkese nasip etsin ve inş.tamamına erdirir mutluluklarımız yarım kalmaz.dualarınızı kesmeyin bekliyorum.çok mutluyuuuuuuuuummmmm:):nazar::CüvCüv:

tebrikler allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi ,elinden tutup parka götürmeyi, üniversite mezuniyetine gitmeyi ve daha birçok güzel günü sağlıkla birlikte geçirmeyi nasip etsin amin:emir_bebek:

canım hayırlı olsun...sorunun neydi....

sorun aslında yok gibi..sebebi belli olmayan kısırlık doktora kalsa hala bekle diyodu ama 2 sene boyunca denedik ve olmadı ilk senede biz istememiştik.o yüzden madem olmuyor tüp bebek yapalım dedik.aşılamadada yüksek şans olmadığı için tüp bebeğe başvurduk.ilkinde tuttu ama düştü buda 2.si. ALLAH doğuma kadar bebeğimi korusun inş.:nazar:

mersinli tedavi sürebcin nasıl geçti kimdi dr nerde yaptırdın

ben ikisinide eurofertilde yaptım.ikiside tuttu.kimse pek memnun değil ordan ama benim doktorum farklıydı koray beydi alanında muhteşem iyi bir doktor.ben önce ALLAHa sonra doktoruma güvendim.mesafesi de çok yakındı bana buda etkili oldu tabi.tedavim adetimin 3.günü başladı göbekten iğne oldum 12 gün boyunca sonra yumurtalar toplandı.7yumurta toplandı ve 2 tanesi döllendi.aman amanda kaliteli değildi.ALLAH nasip etti yani.15.günde transferim yapıldı.ilk 3 gün hep yattım.sonra kalktım ama evden çıkmadım sağolsun eşim yemeğimi halletti ben hep keyif yaptım.çok şükür sonuçta böyle oldu.:nazar:

mersinli tebrik ederim arkadaşım...Allah tamamına erdirsin,hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin....Değerinde çok güzel....Belki bu değerle ikizde olabilir......(bir arkadaşımın 134 değeri ile ikiz oldu)Allah gönlündekini versin...Benimde ikincide tuttu,iki de bir hayır var galiba...

ben ikisinide eurofertilde yaptım.ikiside tuttu.kimse pek memnun değil ordan ama benim doktorum farklıydı koray beydi alanında muhteşem iyi bir doktor.ben önce ALLAHa sonra doktoruma güvendim.mesafesi de çok yakındı bana buda etkili oldu tabi.tedavim adetimin 3.günü başladı göbekten iğne oldum 12 gün boyunca sonra yumurtalar toplandı.7yumurta toplandı ve 2 tanesi döllendi.aman amanda kaliteli değildi.ALLAH nasip etti yani.15.günde transferim yapıldı.ilk 3 gün hep yattım.sonra kalktım ama evden çıkmadım sağolsun eşim yemeğimi halletti ben hep keyif yaptım.çok şükür sonuçta böyle oldu.:nazar:

diğer topikte yazmıştım ama yine yazayım canım çoooook tebrik ediyorum doğuma kadar da doğumdan sonra da herşey çok güzel gitsin inşallah sen iyi bir örneksin gerçekten önemli olan çok yumurta olması değil olanların iyi gelişip tutması benimde senin gibiydi tedavim çok yumurtam olmamıştı 1 transfer edilmiş ve tutmuştu sonu gelmedi ama umudumun artmasını sağladı tutması
değerin 12. 13. gün değeriyse çok güzel inşallah katlanıp devam eder
allah olmayan bizlere de versin inşallah

merheba;
çok sevindim.ben daha yeniyim.ve forumada yeni katıldım.
1.tüp bebek denemem olacak.tedavimin 3.günü bugün.fostimon 150 verdi dr 2 toz 1 su.
topikte görünce inan senin kadar sevindim.
Allah tamamına erdirsin:)
kaçıncı denemende oldu?
sorun neydi?
biraz bahseder misin?
merakımı bağışla ltf...

hepinize çok teşekkürler.beni cidden merak edenler olmuş birbirine soranlar olmuş o yüzden topik açtım duyurulur sonucum çıktı pozitiffff:))değerimde 158miş.değerden pek anlamam ama doktor iyi dedi.dualarınız için çok sağolun.Allah herkese nasip etsin ve inş.tamamına erdirir mutluluklarımız yarım kalmaz.dualarınızı kesmeyin bekliyorum.çok mutluyuuuuuuuuummmmm:):nazar::CüvCüv:

Gözün aydın mersinli.Allah tamamına erdirsin.

cok sevindim allah hayırlı ugurlu etsin keşke bende sana öyle bir haber verebilseydim ama olmadı ne yapalım benimki de sebebi acıklanamayan infertil benim ilk denememdi ama cok umutluydum maalesef olmadı benim gibi olan arkadaşlara da allah banada diğer denememzde hayırlı sonuçlar nasip etsin tekrar tebrikler...

bu arada toplam masraf ne kadar mersinli olmazsa diğer denememizi orda yaptıralım senin doktoruna

ilki 4400 dü.ikincisinide orda yaptığımız için indirim yaptı ve 3300 oldu canım.umudunu kaybetme olur inş.benimde lekelenmelerim hala devam ediyor.şu lekeler bi bitse daha rahat edecem inş.

merheba;
çok sevindim.ben daha yeniyim.ve forumada yeni katıldım.
1.tüp bebek denemem olacak.tedavimin 3.günü bugün.fostimon 150 verdi dr 2 toz 1 su.
topikte görünce inan senin kadar sevindim.
Allah tamamına erdirsin:)
kaçıncı denemende oldu?
sorun neydi?
biraz bahseder misin?
merakımı bağışla ltf...

canım ilk sayfada yazdım başka arkadaşta sordu nedenini ilk sayfayı okursan görürsün canım.burda herkes aynı kaderi paylaşıyor kimin derdi kime umut olur bilinmez o yüzden herşeyi sorabilirsin.

canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5

Back
X