Birgün buraya yazacaktım ama ne zaman bılmıyordum cok şükür ki yazdım sonunda Rabbim banada nasip etti bu güzel mertebeye erişmeyi dün kan testi sonucum 960 cıktı kac kahtalık bılmıyorum ama doktorum daha ultrasyonda gorunmez dedı ama olsun onun varlıgını bıle bılmek cok guzel Rabbım canı gonulden ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
Birgün buraya yazacaktım ama ne zaman bılmıyordum cok şükür ki yazdım sonunda Rabbim banada nasip etti bu güzel mertebeye erişmeyi dün kan testi sonucum 960 cıktı kac kahtalık bılmıyorum ama doktorum daha ultrasyonda gorunmez dedı ama olsun onun varlıgını bıle bılmek cok guzel Rabbım canı gonulden ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
çok tşk ederim kızlar güzel dualarınız dıleklerınız ıcın Allah Razı olsun. Rabbim isteyen herkese versin. Daha ultrasyonda görmedik acaba benım kı kaç haftalıktır
canımm benimmm gözün aydın ALLAHım kucagına almayı nasip etsin inşallahhh tahminimce 4haftalık falandır canım bende bugün doktordaydım benimki 6haftalıktı gördük kesesini çok şükür bebişimizde içindeydi seninde iki haftaya kdr belli olur gönlünü ferah tut Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
çok tşk ederim kızlar güzel dualarınız dıleklerınız ıcın Allah Razı olsun. Rabbim isteyen herkese versin. Daha ultrasyonda görmedik acaba benım kı kaç haftalıktır
benimde 5+0 günlükken kesecigi gördü
yaaa ne güzel canım maşallah benım doktorum persembeye cagırdı Allahın izniyle gormemız kesin olsun dedı ama ben korkuyorum ya gormezsek dıye Allah korusun ama yınede gelıyor aklıma sızlerdede korku varmıydı bu arada belirtilerimizi paylaşalım bızımde bır topiğimiz olsun ne dersiniz
hatta ben açtım bir topikk bekliyorum hadı gelın pıtır pıtır http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...nlerr-buyrun-burasida-olsun-yolumuz-uzun.html
hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
benimde 5 haftalık ama hala doktor bulamadığım için keseyi kalp atışını vs göremedim(
siz kime gidiyorsunuz ankarada?
amin canım cok saol bırsey sorucam senın kan testınde sonuc kaç cıktı bırde senınde kasıklarında bazen tek taraflı ağrı oluyormu
canımm benimmm gözün aydın ALLAHım kucagına almayı nasip etsin inşallahhh tahminimce 4haftalık falandır canım bende bugün doktordaydım benimki 6haftalıktı gördük kesesini çok şükür bebişimizde içindeydi seninde iki haftaya kdr belli olur gönlünü ferah tut Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?