çok şükür rabbime bende hamileyimmmm

simgeart

bebeğim sıkı tutun annene
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
469
1
96
Ankara
Birgün buraya yazacaktım ama ne zaman bılmıyordum cok şükür ki yazdım sonunda Rabbim banada nasip etti bu güzel mertebeye erişmeyi dün kan testi sonucum 960 cıktı kac kahtalık bılmıyorum ama doktorum daha ultrasyonda gorunmez dedı ama olsun onun varlıgını bıle bılmek cok guzel Rabbım canı gonulden ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim.........

tebrik ederim.....

4 nisanda 2. kez bebeğimi kaybettim inşallah yakın zamanda tekrar bebeğim benimle olur. dua et lütfen şimdi senin duan kabul olur....

Tebrikler

Rabbim nazarlardan saklasın, hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Darısı başımıza inşallah

hayırlı olsun canım:)ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin.bende hamileyim 6 haftalık keseyi ördük şimdi sıra kalp atışlarını duymada.inş rabbim hayırlısıyla problemsiz etsin.

çok tşk ederim kızlar güzel dualarınız dıleklerınız ıcın Allah Razı olsun. Rabbim isteyen herkese versin. Daha ultrasyonda görmedik acaba benım kı kaç haftalıktır

Hayırlı olsun Allah kucağına almayıda nasip etsin. Kaç gün geçince yaptırdın kan testini canım. Ben bir hafta geçince yaptırdım seninkiyle aşağı yukarı aynı değer çıktı. Üşüttüğüm için doktora gitmek zorunda kaldım ateşim 39a yükselmişti. Üstten ultrasonla baktı ve 3 haftalık gibi dedi. Dayanabilirsem 7 haftalık oluncaya kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum.

çok tşk ederim kızlar güzel dualarınız dıleklerınız ıcın Allah Razı olsun. Rabbim isteyen herkese versin. Daha ultrasyonda görmedik acaba benım kı kaç haftalıktır

canımm benimmm gözün aydın ALLAHım kucagına almayı nasip etsin inşallahhh tahminimce 4haftalık falandır canım bende bugün doktordaydım benimki 6haftalıktı gördük kesesini çok şükür bebişimizde içindeydi seninde iki haftaya kdr belli olur gönlünü ferah tut Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

amin canım cok saol bırsey sorucam senın kan testınde sonuc kaç cıktı bırde senınde kasıklarında bazen tek taraflı ağrı oluyormu

benimde 5+0 günlükken kesecigi gördü

yaaa ne güzel canım maşallah benım doktorum persembeye cagırdı Allahın izniyle gormemız kesin olsun dedı ama ben korkuyorum ya gormezsek dıye Allah korusun ama yınede gelıyor aklıma sızlerdede korku varmıydı bu arada belirtilerimizi paylaşalım bızımde bır topiğimiz olsun ne dersiniz

hatta ben açtım bir topikk bekliyorum hadı gelın pıtır pıtır http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...nlerr-buyrun-burasida-olsun-yolumuz-uzun.html

Son düzenleme:

hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

benimde 5 haftalık ama hala doktor bulamadığım için keseyi kalp atışını vs göremedim(

siz kime gidiyorsunuz ankarada?

hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

benimde 5 haftalık ama hala doktor bulamadığım için keseyi kalp atışını vs göremedim(

siz kime gidiyorsunuz ankarada?

cnm hadı verdıgım lınke gel ordan devam edelım orası bızım topıgımız olsun inşallah

amin canım cok saol bırsey sorucam senın kan testınde sonuc kaç cıktı bırde senınde kasıklarında bazen tek taraflı ağrı oluyormu

canım ben 2aydır fln adet olamıyordum bır ara test yaptırmıstım negatıf cıkmıstı bu yaptırdıgımda kan degerım 68710cıktı oda 6haftaya denk gelıyomus sonrasındada doktora gıttık zaten 6.5haftalık dedı canım kasıklarımda benımde agrı oluyor bırde adet olacakmısım gıbı agrılarım var aradabır batmalar olabılır bunlar hep normalmıs rahım genısledıgı ıcın boyle agrılar olabilirmiş önemli olan kanama olmaması birde çok şiddetli ağrıların olmaması Allahım hepimizin bebişini korusun kucağımıza almayı nasip etsin..

canım benimmmmmmmm çok sevindim bu haberi bekliyodum dört gözle inş. sağ sağlimde kucağına almak nasip olur mevla cennetinden kokusundan vazgeçemiyeceğin ilk gözgöze gelip kucağına aldığında bidaha ayrılamayacağın meleğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip ederr
çok çok sevindim hayırlıolsun

bebeğin içinde olduğu nasıl görünüyo benim de 5 haftalık da ama keseyi gördük sadece acaba bebekte görünmelimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…