Adetim 3 gündür geçikti test yaptırdım labaratuvardaki çocuk 2 haftalık deditebriklerrr cnmm... Sanırım baya erkn oğrenmşsin haberini nasl dayancaksın bukadar zamn...
haa anladm. O zmn geç dollenme olmuş. Heralde ultrasonda gormn için 3 hafta fln beklemn gerekir.Adetim 3 gündür geçikti test yaptırdım labaratuvardaki çocuk 2 haftalık dedi
Değer nasıl sence ?haa anladm. O zmn geç dollenme olmuş. Heralde ultrasonda gormn için 3 hafta fln beklemn gerekir.
iki haftalk için iyi gorunuyo bnce. Dktora ne zamna randovu aldnDeğer nasıl sence ?
Pazartesi gününe randevuyu aldım rabbim isteyen herrrkese nasip etsinn Allahım müthiş bir duygu bu :)iki haftalk için iyi gorunuyo bnce. Dktora ne zamna randovu aldn
rabbim bağışlasn cnmm. Sen hele kalp atışlarını dinle bide. O zmn bambaşkaPazartesi gününe randevuyu aldım rabbim isteyen herrrkese nasip etsinn Allahım müthiş bir duygu bu :)
Arkadaş bir saat önce hamile olduğumu öğrendim çook mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin. İki haftalık hamileymişim ve kan değerim 24.96 çıktı bana düşük geldi sizce nasıl yükselir değil mi?
Canımmm çok sağol Rabbim sorunsuz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizinkinii :) keseyide bi görseydim hayırlısıylaa :)gözün aydın cnm hayırlı uğurlu olsun değerin normal benimde 1 gün gecikince 26,5 çıkmıştı:)
Hayırlı olsun tatlım biraz geç Döllenme olmuş galiba senin pazartesi belki goremeyebilirsin keseyi ınsallah hayırlı haberler alırsın tatlım ilk keseyi görsem rahatlıcam deniyo o geçiyo bebek görünsün içinde deniyo sonra kalp atışı görünsün rahatlıcam diyo insan ardından kalp atmaya devam ediyomu acaba diye ardından 2li test vs vs :)))))
Canımm çok teşekkür ederiim aynen yaa kafanda binbir soru var hangisine cevap bulacağımı şaşırdımm :)Hayırlı olsun tatlım biraz geç Döllenme olmuş galiba senin pazartesi belki goremeyebilirsin keseyi ınsallah hayırlı haberler alırsın tatlım ilk keseyi görsem rahatlıcam deniyo o geçiyo bebek görünsün içinde deniyo sonra kalp atışı görünsün rahatlıcam diyo insan ardından kalp atmaya devam ediyomu acaba diye ardından 2li test vs vs :)))))
amiiin kuzum çook teşekkür ederim :)Tebrik ederim rabbim kucağına almayı da nasip etsin anne olmak çok güzel bir duygu
İnşallahhhh :)Bulantılı geçmez inşallah o zaman ilk 3 ay çok zor geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?