çok şükürr bende hamileyyimmmmmmmmmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
belırtıye gelnce belrtı aramak ıstemıyoum dusundukce her belrtı hamılelk gbı gelıyo ınsana pek dsnmemek en ıyısı..zatn kasık bel agrm falan olr genelde o yuzdn hıbısey blmıyorum haftaya pazartesı bellı olr ksmetse

klomen kullandım 13. gnde3 adet yumrtam oldu ıkısı 20mm bırı 12 mm o aksam cat. ıgnesı vurundum. adetmn 15.dede asılamam oldu 5 gn oldu bakalm beklıyorummm
ınsallah hayrlı sonuclar alırsın ama olmazsa uzulmee olmaynca olmuo herseyın vaktı varmıs onu anlamdm bende ıkı ay klomen kullandım yumurta takıbı yaptrdım olmadı ıkı ay doktora gtmedım evde ovulasyon testı yaptm oldu ha bırde gecen ay hsg cekılmstm ben

bnde cekldm hsg cnm hormon tahlılerı spermıyografı falan hepsı yapldı pek bısı cıkmadı aslında. am fsh 10 ve 8 cıktı o bıraz sınırda onn dısında tuplerde veya esmde bısey cıkmadı.. ılk ayım bu klomedene ıyı cvp verdı vucut ama kısmet olyanca olmuyo ıste. sabırla beklemek dusuyo bızede

bnde cekldm hsg canm temz cıktı cok sukur.. hormon tahlılı falan hep bakıldı bıtek fsh 10 9 gbı bıraz yuksek cıktı onn dısında bısey yok sımır testı flan hepsı tmm yanı.. ama takdır allahn ıste vaktı var dha demekkı...

bnmde fsh 9.75 idi gecen ayy düşürdüm 6.78 oldu o ay ıste hamıle kaldım hayıt suyu ıcıodum duzenlı 3 aydr

bnmde fsh 9.75 idi gecen ayy düşürdüm 6.78 oldu o ay ıste hamıle kaldım hayıt suyu ıcıodum duzenlı 3 aydr

BNDE ICMISTIM IKI UC AY ONCE DUZENLI ICMEDIM AMA BI 10 GN FALAN ICMSTM O ZAMAN 10 DAN 9.18 E DUSMSTU BU AYDA 8 FALANDI DEGER BLMEM ETKISI VARMI.. SU AN GEBELIK VARSA PEKI ZARARI OLRMUKI HAFTAYA KADR ICSEM

BNDE ICMISTIM IKI UC AY ONCE DUZENLI ICMEDIM AMA BI 10 GN FALAN ICMSTM O ZAMAN 10 DAN 9.18 E DUSMSTU BU AYDA 8 FALANDI DEGER BLMEM ETKISI VARMI.. SU AN GEBELIK VARSA PEKI ZARARI OLRMUKI HAFTAYA KADR ICSEM
ben ıcerken hamıle oldugumu ögrendım cnm zararı yokmuss hemde ama sen adet basangıcı gbı baslarsn

evet hammişler anlatın bakalım nasıl gecı o gününüzz hamişliğinzz

Ya ben şunu merak ediyorum. Aranızda ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalktım tuvalete gıttım dus aldım yıne de hamıle kaldım dıyenınız var mı? vajınal dus demıyorum. normal duş... ya nebılıyım merak ettım? ben gecen ay ayağa kalkmadım 1 saat hatta sabaha kadar yattım ama hamıle kalamadım tabı nasıp herseyden önce. Ama merak ettım var mı aranızda boyle hamıle kalanlar? neler yaptınız hamıle kalmak ıcın?

cnm bende 3 4 aydır en az bır saat yatıorm ama olmuodu bu ay tutturdum bnmm bı arkımm ılıskııesnasnda bıle degıl eşiyle bıseyler yasadıktan snra içinee bosalmamıss vee usttee bır damda kalmıss rahmın o ndan hamıle kaldı yanı ve hemen kosmuss nerdeyse vajınal dus yapmıss sıdı dogrdu 6 aylık kızı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…