çok suratsızım :(

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin :cry::KK42:

:) canım yaa , gerçekten insanın elinde olmuyor mizac meselesi, aklına geldikçe suratını düzeltmeye çalış, yüz kaslarını daha gevşek bırak ya da ne biliyim yapamıyorsan aklına komik şeyler getir o zaman istemsiz olarak yüzünde hafif bir tebessüm oluyor

:) canım yaa , gerçekten insanın elinde olmuyor mizac meselesi, aklına geldikçe suratını düzeltmeye çalış, yüz kaslarını daha gevşek bırak ya da ne biliyim yapamıyorsan aklına komik şeyler getir o zaman istemsiz olarak yüzünde hafif bir tebessüm oluyor
yapıyorum ama gene hop düşüyor ya resmne herkesi itiyorum kimse korkudan yanıma yaklaşamıyor hep azarlayacakmışım gibi duruyorum

Ben öyleymdır dışarda, sürekli kaşlarımı çatıp yururum ve bu huyumu çok severım erkeklerı ve gereksız kdınları benden uzak tutuyor :)

orası öyle ama çok suratsızım mimik yok resmen evde sürekli gülen ben dışarı çıkınca sanki maske takıyorum suratsız gülmeyen biri oluyorum
kötü şeyler mi düşünüyosun acaba?
mesela ben bazen kendimi gülümserken falan bulurum. bazen dediğin gibi suratım asık olur. o an düşündüğüm şeye göre yüzüm şekilleniyor :D

Ben öyleymdır dışarda, sürekli kaşlarımı çatıp yururum ve bu huyumu çok severım erkeklerı ve gereksız kdınları benden uzak tutuyor :)
öyle çok muhattap olmuyor kimse ki bende sevmem herkesle konuşmayı sınırlarım vardır bu konuda ama itiyorum artık herkesi kardeşim bile abla çok suratsızsın ben başka biri olsam yanına bile yaklaşmam senin demeye başladı sen maça gidilecek kızsın diye

öyle çok muhattap olmuyor kimse ki bende sevmem herkesle konuşmayı sınırlarım vardır bu konuda ama itiyorum artık herkesi kardeşim bile abla çok suratsızsın ben başka biri olsam yanına bile yaklaşmam senin demeye başladı sen maça gidilecek kızsın diye
:D bana kıms oyle bişy demedı tanıdık bırı gördugum an cunku gulumserım. Sende oyle yap komık seyler duusun , suratını asık gördugun an gulumse

kötü şeyler mi düşünüyosun acaba?
mesela ben bazen kendimi gülümserken falan bulurum. bazen dediğin gibi suratım asık olur. o an düşündüğüm şeye göre yüzüm şekilleniyor :KK70:
yok iyi şeyler düşünüyorum ama dışarı çıkınca hep suratım asık dışarda özellikle sanki dışardaki insanlardan korunmak için yapıyorum kimse bişey demesin yaklaşmasın diye

:KK70: bana kıms oyle bişy demedı tanıdık bırı gördugum an cunku gulumserım. Sende oyle yap komık seyler duusun , suratını asık gördugun an gulumse
düşünüyorum o an gülümsüyorum sonra sen delimisin ne gülüyorsun diye kendime kızıyorum sanırım deliyim ben :KK71:

kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin :cry::KK42:
Aynısı bende de var canım ilk baştan tanıyan herkes ukala,suratsız hatta nemrut diyen bile oldu.Sonradan tanıdıklarında da çok iyi kalpli göründüğü gibi değilsin diyorlar.Nasıl kendimizi düzelteceğiz bilmiyorum :( :(

Aynısı bende de var canım ilk baştan tanıyan herkes ukala,suratsız hatta nemrut diyen bile oldu.Sonradan tanıdıklarında da çok iyi kalpli göründüğü gibi değilsin diyorlar.Nasıl kendimizi düzelteceğiz bilmiyorum :KK43: :KK43:
aynen benim gibi ukala kendini beğenmiş biri diyorlar arkamdan ve duyuyorum ama istem dışı normalde çok eğlenceli sıcak kanlı biriyim ama düzeltemiyorum yüzümü :KK61:

Üzgünüm ama duzeltemezsin çünkü ben de böyleyim. Beni görenler hemen ay ne kibirli kendini beğenmiş falan diyorlar konuşup görüştükce ya ben ilk tanısında böyle demiştim kusura bakma hiç de öyle değilmiş diyorlar. Bu yapı meselesi fark ettiğin nadir zamanlarda belki duzeltirsin ama genel olarak hep böyle yani. Kendimden biliyorum:(

Bende de o var bana burnu bir karış havada kendini bişey sanıyor diyorlarmış,Banane neyapim yani mizacım fıtratım böyle her dakika mimiklerimi insanlar beni sevecek veya önemseyecek diye düzeltemem, doğalım neyse odur.Birşekilde 2.muhabbette zaten hemen söyleyiveriyorlar yanına yaklaşamadık ilkbaşta meğer sen neymişsin :KK59:üzerine birkezdaha anladık ki dış görünüşe göre insanlar yargılanmaz diyorlar :confused:oyüzden samimi olacağın kişiler birşekilde senin farkına varacaktır.Kendini kasma bu yüzdende ağlama bence :KK49:rahat oll....

Bende yabancı insanlara karşı çok çatık kaşlı suratsızımdır
özellikle otobüs,kamuya açık yerlerde
kendimi koruma iç güdüm bu

Back
X