çok suratsızım :(

kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin :cry::KK42:
Burcun akrepmi?

Bende de o var bana burnu bir karış havada kendini bişey sanıyor diyorlarmış,Banane neyapim yani mizacım fıtratım böyle her dakika mimiklerimi insanlar beni sevecek veya önemseyecek diye düzeltemem, doğalım neyse odur.Birşekilde 2.muhabbette zaten hemen söyleyiveriyorlar yanına yaklaşamadık ilkbaşta meğer sen neymişsin :KK59:üzerine birkezdaha anladık ki dış görünüşe göre insanlar yargılanmaz diyorlar :confused:oyüzden samimi olacağın kişiler birşekilde senin farkına varacaktır.Kendini kasma bu yüzdende ağlama bence :KK49:rahat oll....
bende de ikinci kaşılaşmamızda sen bumusun diyorlar ama ilk görüşte ukala çok bilmiş suratsız diye konuşuyorlar hemde yanımda duyunca çok üzülüyorum

Üzgünüm ama duzeltemezsin çünkü ben de böyleyim. Beni görenler hemen ay ne kibirli kendini beğenmiş falan diyorlar konuşup görüştükce ya ben ilk tanısında böyle demiştim kusura bakma hiç de öyle değilmiş diyorlar. Bu yapı meselesi fark ettiğin nadir zamanlarda belki duzeltirsin ama genel olarak hep böyle yani. Kendimden biliyorum:KK43:
evet dün otobüsün camından bi an kendime baktım surat beş karış düzeltim hemen ama tekrar baktığımda gene beş karış

bende de ikinci kaşılaşmamızda sen bumusun diyorlar ama ilk görüşte ukala çok bilmiş suratsız diye konuşuyorlar hemde yanımda duyunca çok üzülüyorum

Bende işte buna üzülme diyorum yani zaten samimi değilim kendimi kabullendirmek gibi bir niyetimde yok.Zaten herkesle biranda haşır neşirde olamam ,olduğum gibiyim.Yanında konuşuyorlarsada cevabını vereceksin.Tanımadan bunu bu şekilde yapıyorlarsada sadece işimiz gereği muhattaplık yaparım okadar onlar yapa dursun çünkü bu mimik meselesi heran değiştiremezsin yapacak bişey yok bu durumda :)

Benim de asık

Gereksiz mıç mıç mizaçları insanlar uzak durur

Oğlum bile benim taklidimi yapar çatık kaş ile

Ben buyum

Sen rahatsızsan değişmeye çalış ama zor

kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin :cry::KK42:
Botoks yaptır.. Şaka değil ciddiyim aynı sorun bende de vardı hatta iki kaşımın arasında derin bir yarık (artık kırışık diyemiyorum o derece) sabah kalkıyorum ne bir kırışık ne bişey işe geliyorum aynaya bi bakıyorum o çüzgü orda.. Kızgın gibi görünüyodum sürekli çünkü kızgınlık mimiğini o kadar çok yapıyorum ki ordan gitmiyodu.. Botoks yaptırdım :) Ve artık kaşlarımı nerdeyse oynatamıyorum yüzümde bir yumuşak ifade anlatamam.. Tavsiye ederim :)

Botoks yaptır.. Şaka değil ciddiyim aynı sorun bende de vardı hatta iki kaşımın arasında derin bir yarık (artık kırışık diyemiyorum o derece) sabah kalkıyorum ne bir kırışık ne bişey işe geliyorum aynaya bi bakıyorum o çüzgü orda.. Kızgın gibi görünüyodum sürekli çünkü kızgınlık mimiğini o kadar çok yapıyorum ki ordan gitmiyodu.. Botoks yaptırdım :) Ve artık kaşlarımı nerdeyse oynatamıyorum yüzümde bir yumuşak ifade anlatamam.. Tavsiye ederim :)
ODA BAYA FARKLI BİR BAKIŞ ACISI HİÇ DÜŞÜNMEDİM :confused:

kullanıcı adını görsem oldukça güleç biri olduğunuzu düşünürdüm :)

benim suratsızlığım pek nadirdir ama sizin bahsettiğiniz gibi olsaydı da hiç dert etmezdim. bence siz de dert etmeyin. dışarıda ya da daha sizi hiç tanımayan insanlara karşı sevgi pıtırcığı olmanıza gerek yok.

ODA BAYA FARKLI BİR BAKIŞ ACISI HİÇ DÜŞÜNMEDİM :confused:
Bana 2 yıl önce bi arkadaşım söylemişti saçma gelmişti hani sanki botoks yaşlanmayla ilgiliymiş gibi geliyodu.. Sonra artık denemeye karar verdim daha çok yeni 3 hafta kadar oldu.. Sadece alnıma ve kaş ortama yaptırdım.. Botoks dişlerini sıkan kişile için de çene kasına yapılıyomuş mesela dişlerini gece falan sıkmaması için.. aynı mantık işte.. Ordaki kasları geçici olarak felç ettiği için fazla hareket ettiremiyosun.. Şimdi istesemde kaşlarımı çatamıyorum yüzümde hep yumuşak bi ifade var.. Gerçekten işe yaradı..Ve ayrıca şöyle de bişey var zaten memnun kalmazsan da etkisi 3-4 ay sonra gidiyo.. Bi dene bence

kullanıcı adını görsem oldukça güleç biri olduğunuzu düşünürdüm :)

benim suratsızlığım pek nadirdir ama sizin bahsettiğiniz gibi olsaydı da hiç dert etmezdim. bence siz de dert etmeyin. dışarıda ya da daha sizi hiç tanımayan insanlara karşı sevgi pıtırcığı olmanıza gerek yok.
evde çok neşeliyim beni sustura bilene aşk olsun önce bende sorun etmezdim ama sürekli söylüyorlar çok suratsız kimseyi beğenmiyor diye bende kafama takıyorum resmen itiyorum

:KK48::KK48: BENCEDE VE inat olmasını istemiyorsanız sıka bildiğiniz kadar sıkın dişinizi :KK71:

Ay inanmıyorum 3 buçuk yaşında ki oğlum da ikizler burcu :KK70:bu kombinasyon beni tımarhaneye kapatır. Ne zaman bitiyo akrep burcu gün olarak :KK22:

Ay inanmıyorum 3 buçuk yaşında ki oğlum da ikizler burcu :KK70:bu kombinasyon beni tımarhaneye kapatır. Ne zaman bitiyo akrep burcu gün olarak :KK22:

her burç her kişide aynı özellikte olmuyor.
çok yakın bir kız arkadaşım var akrep burcu. çevresi çok geniş çok sevilen çok iyi huylu biri. inşallah bebeğiniz de öyle olur.

Bende suratsizim. Etrafimdaki şeyler modumu düşürüyor. En basit örneği dun sabah hava buz gibiydi sinifa gidene kadar dondum. Basim one egik titreye titreye sinifa girdim kimseye selam veremedim. Benden 5dk sonra diger kızlar geldi omzuma dokundu günaydın canım dedi onlarda disardan gelmisti. Karakterle mi alakali bilmiyorum. Dışardan asık suratli kendini begenmis duruyomusum ama arkadaslarimla cok egleniriz.

yok iyi şeyler düşünüyorum ama dışarı çıkınca hep suratım asık dışarda özellikle sanki dışardaki insanlardan korunmak için yapıyorum kimse bişey demesin yaklaşmasın diye
Canim benim disardaki insanlarla arana bi duvar oruyorsun sen,bazi durumlarda koruyucu ama bazende itici oluyo tabi seninde dert yandigin gibi,bence sen o duvarin arkasindaki yani coookkk tatlisinnn:KK19:once on yargilarindan kurtulmakla basla mesela,yani gozlemle tabi her gordugune de ayran budalasi gibide siritma:KK45:secmelisin, senin gulusun bile degerli..her yuze gulunmez:KK69:

Back
X