32 yaşında ben ise 27 evlenmiş boşanmış bir oğlu var zamanında çok acılar cekmiş vs aşırı tahammülsüz biri tartışmadan nefret ediyor yarışma olunca günlerce beni aramıyor ve o konu hiç aydınlanmıyor kendisi akrep Burcu ... birsey soruyorum hemen sinirleniyor sen tartışma çıkarmaya çalışıyorsun diyor suan müsait değilim diyor sadece sarhosken çok iyi onun dışında hep beni eleştiriyor tartışma desen asla olmuyor çünkü hep kaçıyor trip falan atamazsın nefret ediyor ve küssen de çok önemsemiyor ben sana kırıldım diyorum hafif bi düzelir gibi oluyor sonra yine bana bağırmaya başlıyor mesela dün müsait misin diye mesaj attım değilim dedi önemli dedim 2 dk müsait olabilir misin ? Aradı noldu dedi bi konu vardı ondan bahsettim benim için önemliydi bende önemli birsey oldu sandım yaaaaa dedi bende benim için önemli dedim oda of tamam şimdi hiç müsait bir ortam da değilim sonra konuşuruz dedi zaten suan tartışmak istemiyorum dedi bende tartışmak için değil soru sormak için aradım dedim tamam tamam dedim kapattım adam sarhos ilken benim askımdan ölüyor dili açılıyor ayıkken sus pus asla konuşmaz herşeyi içinde Yaşar ve bu adamı takıntı gibi birsey yaptım ben vazgeçmek istiyorum nasıl vazgeçerim ? Nasıl umursamaz gözükürüm