bencede hayatı biraz akışına bırakmalısınız.benim arkadaşımda sizin gibi hatta cok cok daha fazlası ama inanın siz kendinize zarar verirsiniz böylelikle.arkadaşımın çok küçük hiç düşünülmicek sorunları oluyoo öyle bi takıyokii hem kendine eziyet ediyo hem bize cektiriyo.beni ve diğer arkadaslarımıda kötü etkiliyo cünkü bir araya gelince sırf onun sorunlarını konusuyoruz baska konuya gecsek bile ben napcam yaa diyo tekrar onun konusuna dönüyoruz.hatta bi arkadasım araya mesafe koydu onunla sebebide ne zaman ona mesaj atsam napıyosun diye saçma sapan seyleri takıyo kafasına sıkıldım artık moral vermekten diyo.sıkmayın kendinizi o yüzden biraz bırakın bakalım olayları kendi haline neler olcak kötü bisey olcağı yok ne olabilirki sadece kendinizi sıkarsınız sıkıntıdan hasta bile olabilirsiniz Allah korusun.
tadı çok hafif su gibi şekersiz içebilirsin bir süre sonra zaten alışıyorsun su içiyormuş gibi oluyor.piramit çaylar varya liptonun ondan kullanıyorum ben.bende çok takardım herşeyi uyuyamazdım şimdi hiç düşünmüyorum hergece 1 de tak diye uyuyorum sabah 9 da uyanıyorum.ayrıca adet sancılarınıda hafifletiyor.
ama ılk başta 1 hafta kesinlikle kullanmalısın ondan sonra etkisini hissediyorsun.düzenli ve sürekli kullanımda işe yarıyor.sınavdan bir gün önce içersen işe yaramaz.
Önerebileceğin bir kitap var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?