- Konu Sahibi takintiliii
Biraz sacma ama sizinle paylasmak istiyorum
surekli ablamlarla bazi benden büyük arkadaslarimla konussamda yetmiyo bana..
Ben 170 boylarinda uzun sacli esmer sayilan biryim. Arkadaslarim araasinda beni begenirler agir havali derler okudugum okul da iyi bi okul ama oZguvenim az
ben bunu bi atlatamadim bi kac kisi icinde rahat olunca konusyrm cok ama cok insan icinde olmuyo, kendimi begenemiyorum genellikle, useniyorum her seye ugrastigim bi spor var ama herkesin icinde mac yapamiyorum yapamazsam edemezsem atamazsam diye dusunuyorum caldigim bi enstruman var ama yarim gittim cok bilmiyorum useniyorum ailemde dedi sen sklrsin calma diye, arkadas gazina cok geliyorum, pat lafi soyleyemiyorum sacma mi bu sozu soylemem diye dusunuyorum, yeni insanlarla tanisirken surekli aklimda sorular oluyo acaba hakkimda ne dusunuyolar beni sevdiler mi falan, enerjim dusuk oluyo yakin arkadaslarimi cok begeniyorum ama cogu arkadasim beni daha guzel iyi buluyo belkide oyledir ama inanmiyorum buna, biri ovunce kizariyorum hemen insanlar beni begendiklerinde inanmiyorum, kucuk seyleri takiyorum kafama ama umursamaz havali ukala gorunuyomusum, off offf dolu dolu olmak istiyorum her yonden gelismek ozguvenim yerinde olsun istiyorum cevremdekilerin dediklerine gore fiZigimde yuzumde bi kusur yokmus ozguvenimin yerinde olmamasi icin bi neden yokmus ukalalik gibi gelmesin lutfen:S biseyler soyleyin benim icin

Ben 170 boylarinda uzun sacli esmer sayilan biryim. Arkadaslarim araasinda beni begenirler agir havali derler okudugum okul da iyi bi okul ama oZguvenim az