cok takıyorum fikir verin:(

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
selam kızlar su sıralar cok taktığım bir konu var yakında 22 yasıma gireceğm üniv 3.sınıf öğrencisiyim nasipse öğretmen olacağım ama bir türlü istediğim kişi karsıma çıkmıyor ablam var o 23 yasında evlendi okulunu bitirp evlendi benim hala bir sevgilim bile yok yalnızlıktan bunaldım artık karsıma düzgün biri çıkmıyor su ana kadar 1tane sevgilm oldu onun ilgisizliği yüzünden ayrıldım üstnden 2 sene geçti yeni biriyle görüstm ısınamadım birsürü kişi çıkıyor ama hiçbirine ısınamıyorum doğru düzgün biri çıkmıyor bu seferde 20yaslarında arkadaşlarım evli ben 22 hala yalnızım çevremde herkesin sevgilisi var derdim evlenmekte değil sadece bir yârim olmasını isterdim sonra nasipse evlilik olrdu zaten çirkinde değilim ama olmuyor bir türlü evde kalmaktan korkuyorum yas gectimi hic kısmet çıkmıyor akıl verin yanlış mı düşünüyorum

Valla ben 24 olacağım yakında ama evlilik . Tamam sevgilim var ve çok seviyorum. Gelecek planları da yapıyoruz ama yine erken. Daha vakit var diyoruz.

22 YASINDASIN. evde kalmaktan korkuyorsun saka gıbısın ablan 23unde evlenmekle hata etmıs evlılık evcılık degıl
oncelığın atanmak olmalı...oğretmen adaylarının yasadıgı zoluklar olmalı...sevgılın olsa nolacak okul bıtınce evlenmeyeceksın herhalde hemen????? atanmadan ayaklarının ustunde durmadan

Evet çok yanlış düşünüyorsun. Bu yaşta evde kaldım kalıyorum denir mi ya. Şaka gibi. 28 yaşımda evlendim ve 10000 defa düşündüm erken mi acaba diye

30 yaşında evlen canım benim, Öğretmen ol ona göre iyi bir eşin olsun, doya doya gez yaşa hayatını, evlenmeyi düşünmek için daha erken..

Evet yanlis canim yanlis dusunuyorsun daha yasin 22 en guzel cagindasin,nedir bu evde kalma korkusu yahu?sevgilim olsun demeni anlarim,hakkindir elbet ama oyle evlilik falan aman guzelim acele etme,tadini cikar gencligin,gez toz ve her onune cikana guvenme nasip kismet bu isler,herseyin bi zamani var sen once egitimine odaklan gerisi gelir

daha bısmıllah kız :)
22 yas cok erken
okul bıtsın bı atan ayakların ustunde dur ıs ortamından kımlerı tanırsın daha...
1 yıl bıle kısıde cok sey degıstırır

27 yaşındayım hala evlilik için erken olduğunu düşünüyorum. evlilik çok tatlı evet, buzdağının görünen kısmı tatlı. işten eve koştura koştura gelip yemeğe girişip ütüyü çamaşırı bulaşığı yetiştirmeye koşturmaya hiç hazır değilim. annem çalışıyo benim, pazar günü pazartesi olsa da işe gidip dinlensem demeye başlıyo kadıncağız üstelik yardım ettiğimiz halde. öyle kolay işler değil bunlar. görümce kaynana ve eltileri hiç saymıyorum bile.

daha yaşınız çok küçük, evlilik için acele edip 20 sinde evlenenlere takılmayın, mutlaka sizin de hayatınıza istediğiniz gibi biri girecektir. taktıkça takarsınız çünkü, bi ara benim de arkadaşlarımın evlenmeye başladıkları sırada ben de aynıydım allahım herkes evlendi bi ben bekar diyodum. şimdi hepsi bana gelip aklını seveyim abi sakın evlenme 30 a gelmeden diyolar.

Şu anda evli olduğum adamla 2008 yılında, ben 23 yaşımdayken tanıştık, evlenme teklif etti diye görüşmeyi kesmiş, bu yaşta ne evliliği diyerek resmen kaçmıştım adamdan Ha sonra ne oldu, bir şekilde yeniden karşıma çıktı, teklifini yineledi yıl 2014, bende bazı şeyler oturmuş netleşmiş, indirdim yelkenleri suya Ara sıra laf sokuşturur "Senin inadın olmasaydı şimdiye çocuklarımız olurdu" diye ama pişman değilim geçmişteki kararımdan, o günkü ben ile evlenseydi bugünkü biz olmazdık büyük ihtimalle. İnsan değişiyor, okulunuzu bitirin, atamanız gerçekleşsin, gidin misler gibi göreve başlayın, biraz tadını çıkarın kazandığınız paranın. Sonrası olur gider hayırlısıyla. Kardeşim var sizin gibi öğretmen adayı son sınıf, "Abla ben evlenicem" diye gelse, gülmekten cevap bile veremem herhalde

Kaygilanmak icin cok erken degil mi 20li yaslarin basinda evlilik icin cok erken bence kafaya takmayin illaki vardir kismetiniz biryerlerde bekliyordur oncelikle herseyin hayirlisini dileyin bide su acidan bakmak lazim ne guzel gencliginizin tadini cikarin hayattaki hedeflerinizi gerceklestirin evlilige illa ki olmak zorunda diye bakmayin nasipse olur.

Ben 25 yasindayim benim de sevgilim yok. Daha dur bismillah.

Ben de 21i yeni doldurdum. Ben de yalnızım -aslında ciddili aldatıldım o başka konu- ve tüm arkadaşlarım sözlü nişanlı üstelik kız kardeşim evlendi bir ay önce. Gidip camdan mı atlasam bu durumda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…