cok takıyorum fikir verin:(

Aman erken evlenıp napıcan ?
Bak ben evlendımde noldu Allaha şükür mutluyum ama şimdiki aklım olsa daha gç evlenırdım ama yıne eşimle evlenırdım :KK48:

Sevgili müstekbel meslektaşım,azıcık aklın varsa en güzel yaşlarıni heba etme. Allah askina git hayatini yasa b.. var koca da hele kaynana kpeder görümce şeytan üçgenine rastlarsan Allah yardimcin olsun.Not evlendigine evlenecegine bin pisman edilmis bir dost....

Ooohoo daha çok gençsin ben 13 sene önce 26 yașında evlendim ve erkenmi acaba diye düșünerek, bu devirde 30 dan önce evlenen çok nadir canım millet hayatın keyfini çıkarıyor

22 yaşındayım yakında 23 olacağım ama dönüp baktığımda bir evi çekip çevirecek gücüm olsa da daha çok erken diyorum. Bir erkeği omur boyu xekmek için evleniyor insan zaten ömrünü birine adayacaksin ne Kdar geç o kdr iyi.
Ha evlilik karşıtı miyim hayır ama erken evliliğe karsiyim. Mesela benden küçük kuzenim 2 sene önce evlendi şimdi çocuk bakıyor en güzel çağında okumadi işi yok ayrılsa dimdizlak ortada. Kardeşi daha 18 yasında oda nişanlandı. Bir kaç seneye evlenecek oda okumadi kendi ayaklarının üzerinde dur once

22 yasinda hayat yeni baslarken.
Okulunu bitirip calisip kendi ayaklarinin ustunde durmak varken.
Hemen evlenmek istemek.
Garip.

Derdin bu olsun canım yaaa. Boşver gül geç.
Yaşım 29. İkinci evliliğimi yaptım. Sana verebileceğim en iyi tavsiye şu;
Acele etme. Mesleğini eline al, iş hayatına gir. Maddi gücü bir kazan. Ne istediğini öğren, hayatına dair fiikrlerin olsun. İmkanın olursa gez, çık kabuğundan, yapabiliyorsan farklı yerler gör, medeniyetler tanı.
Sonrası çorap söküğü gibi gelir.
Bir de üniversite döneminde hayallar paris, olgunlaşınca gerçek dünyaya daha yakınsın. O yüzden, %lik oranda küçük bir kesim üniversite döneminde çıktığı insan ile mutlu olabiliyor. O zaman duygular yoğun herşey pembe, sonra diğer renkleri seçmeye başlıyorsun..

unıden mezun olmakla ıs bıtmıyor.. kpssyı gec atan bi. sonra bak karsına neler neler çıkıyor :) yasadım bılıyorum.
unıden ne çıkacak sankı ıt kopuk. Ogretmen ol kendı dengınle muhatap olursun. Secersın ;) sımdı tek derdın atanmak olmalı koca degıl

Bu yaşıma kadar hayatıma kimseyi almayacağım dedim(tabi arada küçük duygusal etkilenmeler olmadı değil :))) ve bunu hala kararlılıkla sürdürüyorum.:)Bu çevremde gördüğüm ilişkilerin içinin boş olmasından dolayıydı.Sanırım bayağı bir dik başlıyım liseden beri bir ortamda evlilik konusu açıldığında hemen tavrımı belli ederdim; evlenmek bana göre değil ben özgür olmalıyım gibisinden :)Bence bu işler doğru zaman ve doğru insanla alakalı.Şubat ayında mezun oldum yarım dönem erken bitti:) Hakimlik sınavını kazandım ve stajıma başlayacağım kısa bir süre sonra.Sanırım ben mesleğime aşığım:)Lakin sizi de anlayabiliyorum.Kafanıza takmayın bence.Hiç hayal etmediğiniz bir zamanda hayalini bile kuramayacağınız güzel şeyler yaşamanız dileklerimle :) Bu arada Orhan Veli'nin çok güzel bir mısrasını paylaşmak istiyorum;
Bekliyorum,
Öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Sen 22 yasinda evde kaldiysan ben 27 napiyorum acaba. Sirf millet evde kaldi demesin herkez evleniyor diye evlenilmez. Dogru insanla olmadikca evliligin güzel birsey olacagina inanamiyorum. Herseyden önce hayatindaki idalleri gerceklestir okul olur is olur. Önce kendi ayaklarin saglam bir sekilde yere basmali. Etrafindakilerden etkilenmemeyi ögrenmelisin herseyden önce, biraz umursamaz olmali. BAzi kadinlar icin hayat sadece evliliklerinden ve cocuklarindan ibaret malesef. Ben 27 yasindayim daha önce hayatima giren iki insanla cok kötü birer ayrilik yasadim. Son 2 yildir o kadar degistim ve olgunlastimki iyi onlarla olmamis diyorum suan. Erken yasta yapilan evlilikleri dogru bulmuyorum ben. Suan hayatimda biri var evlenelim dese kacarim herhalde :) (sonucta evlilik cok büyük bir sorumlulugu ardindan getiriyor) Sunuda belirteyimki duygularin cok cok normal aynilarini son 3 yilda bende yasadim ama lütfen acele ve yanlis kararlar verme :)

Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağından yada olmaması gerektiğindendir. Bence gereksiz insanlarla zaman geçirmek yerine doğru kişinin geleceği zamanı beklemek daha mantıklı :)
ayrıca yaşınız da çok genç daha belki çevrenizi değiştirirseniz yeni insanlarla tanışma fırsatınız olabilir

Back
X