- 11 Mayıs 2011
- 7.162
- 3.963
- 373
- Konu Sahibi yildiztozuu
Çok aşırı stres yaşadığım dönemde bu tip dökülmem oluyor. Sabahları aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce 1 diş sarımsak yutuyordum iyi geliyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiler için teşekkürler, ben de eve dönünce hemen gideceğim listedeki eczanelerden birine, kaşlarım çok seyrek, belki bir çözüm bulunur.http://artdehuile.com/bayilerimiz.aspx
Burada aromaterapi eğitimi almış eczacıların listesi var.
Bulunduğunuz ili seçip eczacılardan biri ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Kişiye özel, durumuna göre ürün hazırlıyorlar
Kuzenim yıllardır kaşları ile ilgili problem yaşıyordu. Çok çok seyrekti. Kaş-kirpik serumları ile kaşları çıktı.
Eşimin ev akarı alerjisi vardı, akar Spreyi yaptırdık eczacıya,
Yastık yatağa sıktım düzenli, ilk defa bu seneyi tıkanmadan öksürmeden atlattı.
Ürünlerin hepsi doğal... yine de emziriyorsanız eczacıya mutlaka bilgi verin.
Ektirmeden once deneyebilirsiniz, bir kaybınız olmaz :)
Hani şampuanı durularken vucudundan akıp giderken degdigi yerlerde tüyleri uzatir ve çogaltır.Saça sürülünce vucüdu mu etkiliyor anlamadım?
Başını öne eğceksin kız vücuduna değmicek:)
Hamilelik sonrası saç dökülmesidir muhtemelen. Irsi olarak annenizin saçları nasıldır?Arkadaşlar saciminda bu tip seyrelme var fotoğraftakiyle ayni yerde.Ve inanilmaz kafaya takiyorum.İnsanlar kel kalmissin, eskiden de böyle miydi , sac derin gözüküyor,bu yaşta bu sac ne vsss diyor.Onlardan ziyade benden cok fazla takiyorum kafaya.Ektirmeyi düşündüm ama yakinimda bu işlemi yapan kimse yok ve 7 aylik bir kizim var yani uzaga da simdilik gidemiyorum.Zaten ha diyince de yaptiramam.Tahlillerim temiz cikti doktor sacma sapan bir sampuan verdi.Kapatmak için far kullaniyorum sacimla ayni renkte.Ama o daha da döktü.Bakim yağları vss ama yok..Bu kısımdan sac cikaracak bildiğiniz birseyler var mi?