Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarihime göre 5+4 ne ağrı ne kanama dış gebeliğe dair hiçbir belirtim yok değerlerin dengesiz olmasından başka. Siz kaçıncı haftada farkettiniz ve ne işlem uygulandı. Arkadaşım ebe doktoru ctesi yine kan versin demiş tekrar kan vereceğimKasık ağrınız var mı? Kaç haftalık hamilesiniz? Acilen vajinal kontrol olmak için doktorunuza gidin. Ben ucuz atlattım erken yakaladım.
Bende iğne istemiyorum açıkçası ama beta tekrarı istediler ne yazıkki Ağrıda olduğum için doktor alternatifim yok ne yazıkki o yüzden devletteki doktor öyle söyleyince mecbur beklicem. Birde araya hafta sonu girecek ve ptesiye kalacağım. Şuanki şansızlığım galiba dış gebelik değilde doktorsuzlukBeta ile takip etmemiştim, ne ağrım vardı ne kanamam, herşey cok güzel gidiyordu. 5. Hafta sonu 6. Hafta gibi doktora gittim. Doktor önce karından baktı bişey yok, vajinal baktı ve tüp üzerinde keseyi gördü. O gün bir kanamam basladı zannedersiniz ki bıcaklandım, afedersiniz büyük ped koyuyorum 10 dk da tasıyordu, yine dayanılmaz ağrılarım olmadı. Ben iğne ile düşürmeyi tercih etmedim, acilen (laporaskopi sanırım) operasyon ile aldırdım. Sansıma tüpler sağlam kaldı, iğnenin garantisi yok bu arada, değerler düşmezse tüp de patlayabiliyor, iç kanama da yapabiliyor. Bakın ciddi birşey bu, ağrı kanama vs beklemeyin, acil vajinal kontrol yaptırın.
Ben de aynı durumdayım kimyasal olamaz mı gittikçe düşmüş ben de yarın tekrar betaya baktıracağım inşallah dış gebelik geçirmeyizMerhaba hanımlar beta değerlerim 12 sinde 91,51 14 ünde 79,34 bugünde 82,38 çıktı sizce dış gebelikmi çok korkuyorum. Böyle bir durumla karışılacak oldumu. Lütfen yardımcı olun
Umarım inşallah canım bilgilendirmen için teşekkür ederimÜzüldüm, umarım herşey iyi olur
Valla bilmiyorum canım ctesi tekrar beta vereceğim inşallah kimyasala dönerBen de aynı durumdayım kimyasal olamaz mı gittikçe düşmüş ben de yarın tekrar betaya baktıracağım inşallah dış gebelik geçirmeyiz
İnşallah bende yarın vermeyi düşünüyorumValla bilmiyorum canım ctesi tekrar beta vereceğim inşallah kimyasala döner
91 den 78 E düştü sonra tekrar 82 ye çıktı be tedirgin eden bu zaten canımİnşallah bende yarın vermeyi düşünüyorum