- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi kuebraondort
-
Ben düğün hazırlıkları esnasında esimin kabusu olmuştum.Delirmiş ve neye hatta kime saldırıcağımı bilemiyordum.Eşimle her gün ettiğim kavganın yanında anneme ve arkadaslarıma da sarıyordum.Simdi agzımı açmaya bile üşeniyorum.Demem o ki,düzelme ihtimali var...
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Severek evleniyorsunuz en cok istediginiz sey gerceklesiyor evlilige cooook var benim merak ettigim icin soruyorum :) iple bugunu cekerken neden bu kadar agresif oluyorsunuz yani sorum size ve tum evlenme hazirligi yapan ciftlere :)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Benimki kapristendi.Her şey benim istediğim gibi olacak,ben evleniyorum,ben gelin oluyorum,ben ben benn..Nasıl yani ya?Adam da evleniyor,o da bir şeyler istiyor,onun da hayalleri var falan algılamak o esnada mumkun olmadı benim için.Şimdi seneler geçti ve ancak bunun mantıklı açıklamasını yapabiliyorum.
Bir se herkesin stres yönetimi başarılı olmaz.Ben pek iyi bir stres yöneticisi değilim...Eşimse bu konuda olağanüstüdür.O yüzden bana bile sesini çıkarmadan tahammül etti ki iş hayatında da böyle bir insandır zaten.
Biz aslinda tanisdigimizdan 2 ay snr basladik kavga etmeye ama su son zaman daha sitdetlendi nedense bende anlamiyorumki ama birseyi fark etim biz telefondayken daha fazla kavga ediyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogru gelinler haliyle o anda kendilerinden baskasini dusunemiyorlar :) ama cok sansliymissiniz cok anlayisli ese sahipsiniz Allah ayirmasin, mutlulugunuzu, huzurunuzu daim eetsin.. Siz ve tum evli ciftlerin :)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Amin..!Size de çıldırmadan,zevk alarak,mutlu evlilik hazırlıkları dilerim gelecekte :)
Mesela gecenlerde cok fena kavga etik bende aglama kirizine girdim ve bayilma numarasi yaptim artik susun diye kafayi yeni bana birsey olcak diye basimda agladi söz verdi birdaha olmicak diye ama bu bitkez olmadi birkac kez olmusdu yine kavga ediyoruz sacma sapan seyler yüzünden ama okadar sitdetli degil en azindan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?