- 21 Haziran 2016
- 226
- 73
- 18
- 37
- Konu Sahibi Dilruba2387
-
Çok teşekkürlerSu cicegi gecirmesi aslinda kotu degil..hatta ne kadar erken yasta olursa o kadae iyidir.
Ilerki yaslarda daha agir geciriliyor cunku..
Mesela benim esim ilk dogum yaptigimda hastaneden kapti adam 30 yasinda su cicegi gecirdi ve kabarcik cikmayan tek bir noktasi bile yoktu..siz dusunun ne fena..
Panik olmayin yani
Çok teşekkürlerSu cicegi gecirmesi aslinda kotu degil..hatta ne kadar erken yasta olursa o kadae iyidir.
Mesela benim esim ilk dogum yaptigimda hastaneden kapti adam 30 yasinda su cicegi gecirdi ve kabarcik cikmayan tek bir noktasi bile yoktu..siz dusunun ne fena..
Panik olmayin yani
Evet canım öyle söylüyorlar çok teşekkür ederimSu çiçeği aşısı ne kadar yeni yapılmışsa o kadar kolay atlatıyorlar. Geçen yıl ablamın oğlu ( 7 yaşında) oldu. Bir hafta ateşi vs uğraştılar. Kardeşine de bulaştı tabi (2 yaşında) aşısı yeni olduğu için sadece bir gece ateşi çıktı. Doğru düzgün döküntüsü bile olmadan geçirdi. Hatta ablam onun daa su çiçeği olduğunu bile anlamamiştı.
Benimde tanıdığımın eşi çıkardı. Çok zorlandı. Ama annem anlatıyor biz küçükken çıkarmışız aşımız olduğundan hafif döküntü ve ateşle atlatmışız. Bakalım belki de bişey olmaz.Su cicegi gecirmesi aslinda kotu degil..hatta ne kadar erken yasta olursa o kadae iyidir.
Panik olmayin yani
Su cicegi gecirmesi aslinda kotu degil..hatta ne kadar erken yasta olursa o kadae iyidir.
Panik olmayin yani
Benim annemde oyle yaparmis bu yuzden 4-5 yaslarinda atlatmisim..biz küçükken annem bu tarz bulaşıcı hastalık geçiren çocukların yanına özellikle götürürdü bizi, erken yaşta geçirelim diye.
ama şimdiki aşıların koruyuculuğu daha fazla sanırım, benim oğlanlar aşı dışında özel bir tedbir almamama rağmen hiç geçirmediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?