- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 40
- Konu Sahibi maveraunnehirr
-
Ya senin inancin yok mu ya?offf her gun dusunmekten kafayi yicem artik.. arkadaslar nolur icime bi su serpin.. tup bebekle yontemiyle hamile Kaldim.. ilk seferde cok sukur.30 yadindayim.gecen bi arkadas konu acmisti endiseleri yuzunden..
bebegim saglikli mi diye kafayi yiyorum.. stres tartisma da bi artti sanki esim manyaklasti.. annemden bile kiskaniyor beni..2li test zamani yaklasiyor.. oooof of
Ay ne ilgisi var inançla? İnançsızların mı sağlıksız çocuğu olur?Ya senin inancin yok mu ya?
Allah neyi takdir ettyse o olur .
Simdiden saglik li mi degil mi ne dusunuuorsun dua et gerisi takdiri ilahii..
Ya ne alaka konuyu nereye getiriyorsun.Ay ne ilgisi var inançla? İnançsızların mı sağlıksız çocuğu olur?
Konu sahibi arkadaşım hamileyken bu endişeler normal... test sonuçları çıkınca rahatlarsın.
hayir sanirim.. yani belki merkez yapmistir haberimiz olmadan?ilk defa sizden duydum biyle bir seyi bilgilendirmedilerEmbriyonuza genetik test yaptırdınız mı ?
inancim var cok sukur de bu yaklasim ne??Ya senin inancin yok mu ya?
Allah neyi takdir ettyse o olur .
Simdiden saglik li mi degil mi ne dusunuuorsun dua et gerisi takdiri ilahii..
yok cok sukur.. yapim geregi heralde.biraz pimpirikliyim ve karansarimNeden boyle dusunuyorsunuz ki? Ailenizde kalici bir genetik rahatsizlik var mi?
endiselerin normal bende senin gibiyim hatta bizim gibi tedaviyle hamile kalan herkes endiseli.dua ediyorum sık sık doktora gidiyorum yinede yenemedim en son doktorum psikiyatriyede git mutlaka yoksa kaygı bizim işimizi zorlaştırır dedi.ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum.yok cok sukur.. yapim geregi heralde.biraz pimpirikliyim ve karansarim
sagol canim..bi rahatsizlik yok cok sukur ailemizde ama her gun konu komsu olumsuz hikayeler ablatiyor biraz etkilendim sanirim..Genetik bir hastalik mi var ailede? Eger bebeginizi aldirmayacaksaniz yaptirmayin derim cunku su zamanda butun doktorlar bebege down sendromu teshisi koyuyor ve size boyle bir sey dense aşırı uzulursunuz, cok takarsiniz Allah korusun.
Gönlünüzu ferah tutun. Bol dua edin. Ne gelirse Allahtan. Umarim saglicakla evladinizi kucaginiza alirsiniz..
Anladımhayir sanirim.. yani belki merkez yapmistir haberimiz olmadan?ilk defa sizden duydum biyle bir seyi bilgilendirmediler
cok tesekkurler canimAnladım
Genellikle tüp bebek merkezlerinde sorarlar testi isteyip istemediğinizi
Muhtemelen yaptırmamışsınız
Ailenizde genetik bir rahatsızlık yoksa bu kadar evham yapmayın
İkili testinizide mümkünse tahlil sonuçlarına güvendiğiniz biryerde yaptırın
Unutmayın stresli anne=stresli bebek
Geçmiş olsun
yok cok sukur.. yapim geregi heralde.biraz pimpirikliyim ve karansarim
sagol canim..bi rahatsizlik yok cok sukur ailemizde ama her gun konu komsu olumsuz hikayeler ablatiyor biraz etkilendim sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?