cok tedirginim...

maveraunnehirr

durum çok leyla... :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
621
636
18
40
offf her gun dusunmekten kafayi yicem artik.. arkadaslar nolur icime bi su serpin.. tup bebekle yontemiyle hamile Kaldim.. ilk seferde cok sukur.30 yadindayim.gecen bi arkadas konu acmisti endiseleri yuzunden..
bebegim saglikli mi diye kafayi yiyorum.. stres tartisma da bi artti sanki esim manyaklasti.. annemden bile kiskaniyor beni..2li test zamani yaklasiyor.. oooof of

Ya senin inancin yok mu ya?
Allah neyi takdir ettyse o olur .
Simdiden saglik li mi degil mi ne dusunuuorsun dua et gerisi takdiri ilahii..

böyle endişelenerek neyi değiştireceksiniz ki?
olumsuz bir şeyle karşılaşırsanız o zaaman düşünürsünüz

Ya senin inancin yok mu ya?
Allah neyi takdir ettyse o olur .
Simdiden saglik li mi degil mi ne dusunuuorsun dua et gerisi takdiri ilahii..
Ay ne ilgisi var inançla? İnançsızların mı sağlıksız çocuğu olur?

Konu sahibi arkadaşım hamileyken bu endişeler normal... test sonuçları çıkınca rahatlarsın.

Ay ne ilgisi var inançla? İnançsızların mı sağlıksız çocuğu olur?

Konu sahibi arkadaşım hamileyken bu endişeler normal... test sonuçları çıkınca rahatlarsın.
Ya ne alaka konuyu nereye getiriyorsun.
Ya hersey olacagina variri simdiden dusunup sitrese ne gerek var.

bir de kizlar kararsiz kaldim.. ikili test mi yaptirsam yoksa cvs diye bir test varmis 2500 tlye. bu test %99 guvenilirmis.. ikili testler %70-75 gibi.doktorum soylemisti.

Genetik bir hastalik mi var ailede? Eger bebeginizi aldirmayacaksaniz yaptirmayin derim cunku su zamanda butun doktorlar bebege down sendromu teshisi koyuyor ve size boyle bir sey dense aşırı uzulursunuz, cok takarsiniz Allah korusun.
Gönlünüzu ferah tutun. Bol dua edin. Ne gelirse Allahtan. Umarim saglicakla evladinizi kucaginiza alirsiniz..

yok cok sukur.. yapim geregi heralde.biraz pimpirikliyim ve karansarim
endiselerin normal bende senin gibiyim hatta bizim gibi tedaviyle hamile kalan herkes endiseli.dua ediyorum sık sık doktora gidiyorum yinede yenemedim en son doktorum psikiyatriyede git mutlaka yoksa kaygı bizim işimizi zorlaştırır dedi.ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum.

sagol canim..bi rahatsizlik yok cok sukur ailemizde ama her gun konu komsu olumsuz hikayeler ablatiyor biraz etkilendim sanirim..

hayir sanirim.. yani belki merkez yapmistir haberimiz olmadan?ilk defa sizden duydum biyle bir seyi bilgilendirmediler
Anladım
Genellikle tüp bebek merkezlerinde sorarlar testi isteyip istemediğinizi
Muhtemelen yaptırmamışsınız
Ailenizde genetik bir rahatsızlık yoksa bu kadar evham yapmayın
İkili testinizide mümkünse tahlil sonuçlarına güvendiğiniz biryerde yaptırın
Unutmayın stresli anne=stresli bebek
Geçmiş olsun

cok tesekkurler canim

yok cok sukur.. yapim geregi heralde.biraz pimpirikliyim ve karansarim

Bende hamilelik donemimde hep boyleydim. Insan ister istemez yapiyor bu evhami ama ailenizde bir genetik durum yoksa kalici olarak dua edin saglikli beslenmenize dikkat edin gerisi gelir zaten. Ayrica dediginiz testi benim donemimde duymadim cokta pahali imkaniniz varsa yaptirin ama yoksa gerek yok cunku ikiliden sonra da yine iki kez daha test var ayrintili sekilde bu gibi konular icin.

sagol canim..bi rahatsizlik yok cok sukur ailemizde ama her gun konu komsu olumsuz hikayeler ablatiyor biraz etkilendim sanirim..

Siz o kolu komsuya kulaklarinizi kapatin bosverin. Insallah bebeginiz saglicakla dunyaya gelir yeter ki guzelce beslenin.. Fazla tedirgin de olmayin bebek de uzulur hic gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…