çok terdiginim

htys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
1.631
1.474
Arkadaşlar günaydın pazar günü hamile olduğumu öğrendim kan degerim 75.36 çıktı dünde doktorla görüştük gebelik olarak gözüküyor ama yetersiz gibi geldi bana kan değerin dedi ayin 19 nda aded olmam gerekiyordu en sonda ocağın 23 nde oldum çok korkuyorum simdi benim bebegim var degilmi ona bisey olmaz büyür içimde haftaya pzt tekrar gel dedi lütfen tecrübeli olanlar yardım edebilirmi çok zor uyudum gece :KK61:

Evet degerin biraz dusuk,gebelik denebilecek kadar ama dusuk.ben ilk 200le ogrenmistim gebe oldugumu.bu tur gebeliklere kimyasal gebelik diyorlar malesef.umarim oyle degildir..sevgiler.

Gerçekten mi ama reglimden 3 gün geçmişti test yapıldığında yükselmez mi cok üzüldüm

Gerçekten mi ama reglimden 3 gün geçmişti test yapıldığında yükselmez mi cok üzüldüm
Evet reglden uc gun gecmesine agmen 75 olmasi dusuk.benimki regle iki gun kala 200.du, dort bes gun sonrasnda 1200.sonraki haftalardada katlanarak devam etti.betahcg bu bahsettigimiz deger..insallah seninkiside normal bir gebelikse artacak ama doktorunun dedigi gibi biraz yetersiz geldi banada..bekleyelim bakalim insallah dedigimiz gibi kotu bir sonuc almazsin

benim de 65 le başlamıştı ,fakat devam etmedi..inşallah seninkisi eder..iyi düşün iyi olsun.

Benimde öyleydi bir türlü olması gerektiği gibi yükselmedi. Sonuç dış gebelik inşallah seninki normal bir gebeliktir..

canim oncelikle hayirli olsun ins saglikli bir sekilde ilerler ilk yapilan gebelik testinde cikan sonuc gebeigin sagikli olup olmamasini hakkinda bir.bilgi veremez buna ancak degerlerin 2 gunde bir yaklasik olarak 2 ye katlanmasiyla karar verilir benim adet olmam grken gun yaptigim testte sonuc 13 tu ve su anda kzim 25 aylik cok sukur gec dollenme olmus 2. bebegimi bekliyorum.su anda bundada adetimden 1 hafta kadar sonra 1000 kusur cikmisti eger aklina tailiyorsa tekrar kan tahlili yap degerlwrine bakalim

Canim gec dollenme olabilir banada doktor ilk basta sagliksiz gebelik demisti. Ya kimyasal ya da dis gebelik demisti insallah sorun cikmaz canim

benim de büyük oğlumda kan değerim çok düşüktü on gün gecikmeyle 75 civarıydı doktor direk dış gebelik demişti ve yanıldı.

belki geç döllenmedir. önemli olan değerin iki günde bir iki katına çıkmasıdır. inşallah sağlıklı bir gebeliktir.

Moralini yuksek tut benimde cok dusuktu ilk gittigimde yaptigim teste pozitif cikmadina ragmen doktor ultrasonda goremedi bir hafta sonra gittigimde deger 3 katina cikmisti suan kizim dogduda 7 aylik oldu bile:KK66:

Çok şükür bisey olmadı 221 çıktı değer doktorla görüştüm korkma dedi inşallah salı günüde gorucez bebeğimi darısı olmayanlara inşallah :nazar::nazar::nazar::KK68:

Çok uzuldum olmasın öyle bisey olmaz inşallah
Canim sakin moralini bozma tekrar test yaptir duzenli artis varsa bebisin seninledir gec dollenme olabilir benim ilk 11 le basladi sonra giderek yukseldi tekrar bhcg yapmadan olumsuz yorum yapmak dogru degil

Yaptırdım çok şükür bi problem yok
Canim sakin moralini bozma tekrar test yaptir duzenli artis varsa bebisin seninledir gec dollenme olabilir benim ilk 11 le basladi sonra giderek yukseldi tekrar bhcg yapmadan olumsuz yorum yapmak dogru degil

Kızlar ben geçen hafta Perşembe yumurtladım eminim çünkü doktor kontrolüm vardı. Perşembe ve cuma ilişkimiz oldu. Cumartesi günü yani yumurtlamamın 9. Gün test yaptırdık 7.3 çıktı acaba yükselir mi? Bu arada doğal yolla oldu çatlatma iğnesi falan yok.

X