- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Çok güzel bi konuu :) Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBurda gerçekten samimi bir ortam var sorunlarımızı anlatıyoruz paylaşıyoruz üstelik yüzyüze gelmediğimiz insanlar derdimize ortak oluyor fikir veriyor çare arıyor..
Demem o ki siz KK üyelerine hepinize çok teşekkür ederimmiyiki varsınızz , her sorunumda buraya yazdım yanımda oldunuz destek oldunuz Allah razı olsunn
Bebeğim olacagını öğrendim ,buraya da konular açmıştım bebeğim olmayacak diyordum bana umut oldunuz olumlu mesajlarınızla yaşanmışlıklarınızla...belki de bu yüzden biraz daha pozitif oldum Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizi seviyorumiyiki KK var iyiki
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah tadını çıkar :)Burda gerçekten samimi bir ortam var sorunlarımızı anlatıyoruz paylaşıyoruz üstelik yüzyüze gelmediğimiz insanlar derdimize ortak oluyor fikir veriyor çare arıyor..
Demem o ki siz KK üyelerine hepinize çok teşekkür ederimmiyiki varsınızz , her sorunumda buraya yazdım yanımda oldunuz destek oldunuz Allah razı olsunn
Bebeğim olacagını öğrendim ,buraya da konular açmıştım bebeğim olmayacak diyordum bana umut oldunuz olumlu mesajlarınızla yaşanmışlıklarınızla...belki de bu yüzden biraz daha pozitif oldum Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizi seviyorumiyiki KK var iyiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?