- 31 Ocak 2019
- 20
- 10
- 16
- Konu Sahibi differentfeelings
-
Ilk aklima gelen meditasyondu, cidden işe yariyor şöyle günlük bi 5 10 dk bile yeterli. Veee sinir anında derin nefes alip verme ve 10a kadar sayma. Bunu kendinize alistirirsaniz fevri çıkışlarınızi azaltabilirsiniz diye düşünüyorum, bende işe yarıyor en azından. Birde küfür demişsiniz, ortaminiz nasil? Eger çevrenizde cok küfür eden insanlar varsa, orayı bi gözden geçirin derim.başlıkta da söylediğim gibi oldukça tez canlı bir insanım hemen her şeye tepki veririm sakin kalmak tabiri caizse cool olmak istiyorum cool'dan kastım havalı, burnu havada değil. daha oturaklı, sakin, konuşmasını bilen daha otoriter
bu bedendeki genç kızdan bir kadın çıkıyor bunu hissediyorum.
yaşım büyüdükçe yaptığım şeyler kendi kendime çok batıyor. heyecanlı heyecanlı konuşmalarım, bazen küfür edişlerim, sesimi istemsiz yükseltmelerim, sinirli ve fevri tepkilerim. ya da çok heyecanlı tepkilerim ah bi de sürekli küfür etmem yok mu. eskiden çok samimi bulurdum ama şimdi asla yakıştırmıyorum kendime
bu tez canlılıktan kurtulup daha sakin daha cool bir insana dönüşmek için ne yapmalıyım? bu küfür huyundan nasıl kurtulabilirim?
Cok itici kadinda felaket duruyor bence kendine soz ver ve kufur etmek yerine baska kelimeler kullan kuzum fakat tez canlilik konusunda bende oyleyim zaman zaman dizginlemekle beraber genelde degisemedim
Başlamışsınız bile , tebrik ederim , küfürü hayatınızdan çıkarın direk onun yerine kullanabileceğiniz alternatifler düzgün cümleler bulun ,başlıkta da söylediğim gibi oldukça tez canlı bir insanım hemen her şeye tepki veririm sakin kalmak tabiri caizse cool olmak istiyorum cool'dan kastım havalı, burnu havada değil. daha oturaklı, sakin, konuşmasını bilen daha otoriter
bu bedendeki genç kızdan bir kadın çıkıyor bunu hissediyorum.
yaşım büyüdükçe yaptığım şeyler kendi kendime çok batıyor. heyecanlı heyecanlı konuşmalarım, bazen küfür edişlerim, sesimi istemsiz yükseltmelerim, sinirli ve fevri tepkilerim. ya da çok heyecanlı tepkilerim ah bi de sürekli küfür etmem yok mu. eskiden çok samimi bulurdum ama şimdi asla yakıştırmıyorum kendime
bu tez canlılıktan kurtulup daha sakin daha cool bir insana dönüşmek için ne yapmalıyım? bu küfür huyundan nasıl
Yok kuzum ya yakismiyor kufur kotudur kufur ayiptir ..seref.z kufurben buna katılmıyorum. küfür genel olarak kulağa hoş gelmiyor gibi görünse de birine yöneltilmediği taktirde insanlarda sakinleme, deşarj olma fırsatı da sunuyor.
mesela bende
ben arabada evde çok sinirlendiğimde basıyorum küfrü. inan çok rahatlatıyor. tabi bazen dile pelesenk de oluyor ama uluorta kullanılmadığı taktirde kadına yakışmıyor gibi söylem bence manasız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?