Çok tıkandım

Pelinaycik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
61
19
3
44
Ben iki yıllık evliyim ve severek evlendik 8 aylıkta bir kızım var ancak eşimi artik sevmedigmi hissediyorum nedenlerini sıralamaycgm çünkü anlatmakla bitmez ama aldatilma fln soz konusu değil netice itibariyle şuan cikmazdayim ne yapacağımı bilmiyorum

Eee boşanın madem.
Sevilmeden evlilik sürmez ki...
Nedenlerini sıralamak bile istemediğinize göre boşuna vakit kaybetmeyin.

Nedenlerini sıralamazsan biz neden tıkandığını nereden bilelim müneccim miyiz

2 yılda bir sevgi nasıl bitmiş hayret önemli nedenler olmalı

birde bebeğin de 8 aylıkmış hamileyken mi soğudun lohusalıkta mı?

Sebep ne kısaca anlatmakla bitmeyen? Ya ne bileyim mutlaka haklı sebeplerin vardır ama evlen çocuğu yap sonra da kocandan soğu olayları bana biraz erkeklere haksızlık gibi geliyor.. adamlar evlilikten korkuyor sırf bu yüzden çocuğu yapıp bi kenara atılmaktan korkuyorlar

Evlilikte dönem dönem olur böyle soğukluk ama sonra geçer genelde sebeplerinide yazsaydın keşke belki yardımcı olabilirdik

Belki cicim aylarının ve ilk heyecanlı dönemler rutine bağlanmıştır...

Evliliklerde çok büyük problemler yoksa zamanla o ilk yılların heyecanı bitiyor , siz de soğuduğunuzu zannetmiş olabilirsiniz...

Küçük bir bebeğinizin olması sebebi ile birbirinize vakit ayıramıyorsunuz mutlaka, tartın biçin doğruyu kendiniz bulacaksınız aslında...

Evliliğin ilk yılları zordur,bebek de gelince ister istemez düzen değişiyor.korkmayın geçici bir süreçtir bu.insan hep aynı modda olamaz,iniştesiniz inşallah bunun yükselişi de olacaktır,bi arkadaş yazmış olumlu yönlerine odaklanın

Kadınlar genelde sevmedikleri erkeklerden boşanmıyorlar bizde. Hatta dayak yedikleri erkekleri bile seviyorlar. Demek istediğim sevmemek boşanmak için en son sebeplerden biri ülkemizde gibi. Ama seni bu sevgisizlik çok rahatsız etmişe benziyor. Boşanabilirsin tabii.

Sebebini bilmeden Ne diyek ki biz

Boşanmak gibi bi seçenek tabi ki var ama ben sorunu küçük bebeğiniz olmasına bağlıyorum Sen elle tutulur başka bi sorun anlatmadığın için bebek büyüyüp kendinize biraz daha vakit ayırmaya başlarsınız toparlarsınız diye düşünüyorum

Boşanmak son çareniz olsun
İyi yönlerini ele alarak farklı bir pencereden bakmaya çalışın
Artılarmı daha fazla eksilermi ona göre muhakeme yapın.

Boşan.
Çünkü ihanet şuan söz konusu olmasa bile, yakınlarda gelebilir. Madem durumunuz bu kadar ciddi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…