• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok titizim

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
Arkadaslar merhaba. Benim sorunum asiri titiz olmam. Artik herkesten igrenmeye basladim kimsenin evine gitmek istemiyorum. Kendi evimizde bile bir yere dokunsam gidip ellerimi yikiyorum telefonumu tutsam yikiyorum vb. Dra gittim ilac kullaniyorum ama bir degisiklik yok:(

Arkadaslar merhaba. Benim sorunum asiri titiz olmam. Artik herkesten igrenmeye basladim kimsenin evine gitmek istemiyorum. Kendi evimizde bile bir yere dokunsam gidip ellerimi yikiyorum telefonumu tutsam yikiyorum vb. Dra gittim ilac kullaniyorum ama bir degisiklik yok:(

herşey kafada biter bir de pis olmayı denesene ama çok pis:25::25::25::2::ssz::1::34:

ben de cok titiz insanlari hic secmiyorum. sizinki rahatsizlik haline gelmis ama kucuk kucuk basliyor bu hale gelio. evime gelen kisi cok titizse alio beni bir stress. ya da evine gittigim kisi. ben isterim ki komsum akrabam ozel davet etmemissem cat kapi caya kahveye gelsin. benim evim o anda daginik olabilir tezgahta bulasik olabilir. bir yarim saat kahve icelim o gidince toparlayayim ya da bakmasin toz var mi ocak silinmis mi. bana ne kimin evi nasil. hic isim olmaz. insanlar da benm dip koseme bakmasin. cok titzlrle mumkun olduunca gorusmem zaten. ben esyalara eve temizlikci olarak mi yaratildim canimm aaa...

benim evin tavanlarını bile silen arkadaşım vardı. hala tedavi görüyor. 5 dk da bir ellerini yıkar. bence sabırlı ol. tedaviyi asla yarıda bırakma. yavaş yavaş normale dönecek psikolojin. sabır en büyük ilaç bence. Allah yardımcın olsun. :34:

Ben baskalarinin evine gidip oraya buraya bakmiyorum sadece her sey bana kirli geliyo. Annemle babam ellerini nadiren sabunluyo masadaki ekmekleri elliyolar dikkat etmiyolar ben niye bu kadar titiz oldum bilmiyorum telefonumu tutunca elimi yikiyorum gidip. Dra gittim ilac verdi ama degisiklik yok. Cok uzuluyorum ilerde cocugum olunca onu nasil tutucam evlenince napicam bilmiyorum:(

bu takıntıyı ne yap et yenmeye bak güzelim. sonu sıkıntı çünkü.

çocuğumu nasıl tutucam diyosun. kendine yazık cidden...

ilaç verdiler diyosun. terapi almayı dene, üzerine git, erteleme

aslında biraz benim eve gelsen şok tedavisi gibi olur iyi gelebilir :)

:) nasil cnm ne olur sizin evde:) ya kuzenim var bu yakinlarda haftada bir onun evine gidiyoruz. Evi temizdir ama cocuklati cok pis. Sokaga cikiyolar geliyolar el yikamak yok tuvalete gidiyolar el yikamak yok sonra gelip bana sariliyolar cok igreniyorum eve gelince uzerimi komple degistiriyorum

:) nasil cnm ne olur sizin evde:) ya kuzenim var bu yakinlarda haftada bir onun evine gidiyoruz. Evi temizdir ama cocuklati cok pis. Sokaga cikiyolar geliyolar el yikamak yok tuvalete gidiyolar el yikamak yok sonra gelip bana sariliyolar cok igreniyorum eve gelince uzerimi komple degistiriyorum

şöyle bi baktım da evim şuan hiç de temiz görünmüyo ondan dedim :1: yavru bi kedi var şimdi evimde, herşeyin altını üstüne getirmiş :1:

tedaviyle düzelirsin bence, inşallah yani :3:

Eşimin akrabaları çok pisler. Geçen köye gittik hepsinin küçük çocukları odalarda ne kadar yatak varsa üstüne çıkıp zıpladılar. Karpuz yiyip her yere döktüler. Girip çıkmayı çok seviyorlar. Ben bu insanları evime çağırırsam stresten boğulurum. Odama dokunmalarını yatağıma çıkmalarını hiç istemiyorum. Söylersem alınırlar arkamdan laf ederler. Küserler. Söylemezsem ben çatlıycam. Nasıl yapayım bilmiyorum. Zaten oldum olası misafir sevmiyorum ama aksi gibi eşimin bi sürü akrabası var ve girip çıkmayı çok seviyorlar. Ben de bir o kadar titizim.

gorumcemde sizin gibi siz ne durumdasiniz bilmiyorum ama gorumcemin artik yikamaktan sabundan sampuandan sac dipleri ve vucudu yara bere icinde
kimse evlerine gitmek istemiyor cunku kimse rahat edemiyor insanlar ayni ortamda bulunurken bile rahatsizlar cunku insanlarla konusurken gozlerine yuzlerine degilde elleriyle nereye dokunduklarina dikkat ediyor gittikten sonra silmek icin
biz onu ikna edemedik siz imkaniniz varsa tedavi olun gercekten ilerisi cok kotu cunku

Eşimin akrabaları çok pisler. Geçen köye gittik hepsinin küçük çocukları odalarda ne kadar yatak varsa üstüne çıkıp zıpladılar. Karpuz yiyip her yere döktüler. Girip çıkmayı çok seviyorlar. Ben bu insanları evime çağırırsam stresten boğulurum. Odama dokunmalarını yatağıma çıkmalarını hiç istemiyorum. Söylersem alınırlar arkamdan laf ederler. Küserler. Söylemezsem ben çatlıycam. Nasıl yapayım bilmiyorum. Zaten oldum olası misafir sevmiyorum ama aksi gibi eşimin bi sürü akrabası var ve girip çıkmayı çok seviyorlar. Ben de bir o kadar titizim.
ortalikta karpuz yenmesini yataklarin uzerine cikip tepinilmesini kimse istemez
ben titiz degilim ama pisliginde luzumu yok yani

Boyle kendine zarar veriyorsun. Cocugun oldugunda cok zorlanirsin.

Gecen kizimin arkadasi geldi . Wc ye girdi . Ellerini yikamadi . Su sesine dikkat ederim . Kendi cocuklarimdan dolayi. Yika diye rica ettim. Ama orada olmayip farketmeyebilirdimde.

Ben de el yikamaya onem veririm . Ama bazen disarida cocuklar bir sey istiyor , mecbur kaldigim yerler oluyor veriyorum .

Esimi, ilak mendili kabul etmiyor mesela ,illa yikanacak o el . Ama disarida cekmeyi kapatip, mesela kapiyi acarken tiksinebiliyorum .

Ama bazen oluruma birakiyorum . Gercekten takmak kafaya cok zor .

Ben baskalarinin evine gidip oraya buraya bakmiyorum sadece her sey bana kirli geliyo. Annemle babam ellerini nadiren sabunluyo masadaki ekmekleri elliyolar dikkat etmiyolar ben niye bu kadar titiz oldum bilmiyorum telefonumu tutunca elimi yikiyorum gidip. Dra gittim ilac verdi ama degisiklik yok. Cok uzuluyorum ilerde cocugum olunca onu nasil tutucam evlenince napicam bilmiyorum:KK43:
Evli misin -bekar mi?

Evliyim. O yüzden çok zorlanıyorum. Bir de eşimin çok akrabası var. Sürekli gelecekler diye korkutorum. Geldikleri zaman hep kalabalık takılıyorlar.

Evli misin -bekar mi? Bir masajinda baska birin de baska yazmissin.

Back
X