Çok tripli erkek

Çok zit karakterlersiniz ben aşık olduğunuzu da pek düşünemedim.Ayrıl da diyemiycem ama ben olsam ayrılırdım

Gerçekten çok haklısınız ona hiç tahammülüm kalmadı başka birini tanımakta istemiyorum yaşım 28 oldu zaten bu yaştan sonra kiminle nasıl anlaşacağım bilmiyorum
Oyyy sakın nolur bu fikri atın kafanızdan atınnn
BU YAŞTAN SONRA.... diye başlayan cümleler zehirliyor ruhumuzu (
sırf başkasını tanımaya tahammül yok diye sırf mantığı çalıştırıp evlenmeye mi zorlayacaksın kendini
hayır hayırrr
en mahrem şekilde yazayım en zor olanını hatta, onunla aynı yatağı paylaşabilecek misin
düşün lütfen
hayatına sahip çık :) hayat öyle sürprizlerle dolu ki
bir bakmışsın şimdikileri unutacağın aklına bile getirmeyeceğin biri çıkmış karşına :))))))

Kız tribi kızların atması gereken trip türüdür
Erkek tribi erkeklerin yaradılışı gereği farklı olur genelde erkekler trip atmak yerine susmayı yada kavgayı tercih ederler
Bu Benim görüşüm
aslinda hepimiz ayni doguyoruz, bu sekilde toplum bizi yönlendirdiği icin boyle davranmak zorunda kaliyoruz. kadinlar tribi kendine hak görüyor, erkekler yapinca da aaaa nasil olur oluyoruz. aslinda iki cins icin de saglikli ve dogru olan trip atmadan, konusarak iletisim kurmaktir.

Bende katılıyorum buna ama kadınlar daha duygusal olabildiği için bazen tepkilerimiz farklı olabiliyor

Hepsini okudum sende aşık değilsin.
Belki de bu yüzden tepikiler sana tuhaf geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…