- 5 Eylül 2019
- 8
- 5
- 1
- Konu Sahibi lappalappa
-
Benim de aklıma geldi, çünkü küçük etiketli başka bir kıyafetim de var (takıntılı gibi algılanmasın, sağlıklı kumaş tercih ettiğim için kumaş içeriğine bakıyorum) ama o kıyafeti uzun süredir kullanmıyorum ve bu kıyafetimin etiketine de dikkatli bir şekilde baktığımdan ve küçük olduğundan o kadar emindim ki.Başka bir kıyafetinizin etiketiyle karıştırmış olabilir misiniz?
Sizin kafadan istiyorum :)Böyle durumlarda hafızam sandığım kadar iyi değilmiş der çıkarım, fazlasını sorgulamak aklıma gelmezdi.
Ya da mandela etkisi olabilir. Ama çok dikkat ettiğim bir şeydi, çok emindim.Göz yanılması diyoruz
??? :)Önce bir şaşırıp sonra halime gülerim bir de marifetmiş gibi eşime anlatırım bugün ne sapsiklik yaptım yine diye
Gerçekten bu konuyu açmak içinmi üye oldunuz merak ettimSizin kafadan istiyorum :)
E yani büyütülecek bir şey değil demek istiyorum. Gülün geçin ay hayat bunları kafaya takmak için çok kısa??? :)
Defalarca bakmıştım, o kadar yer etmiş ki zihnimde, bu yüzden şaşırdım.Gülümseyerek okudum:)
Yanlış hatırlıyorsunuzdur. Bende o etiketlere bakarım kumaş neyden yapılmış diye. Mesela pamuk yazıyordur daha sonradan tekrar baktığımda polyester yazdığını görürüm ve çok bozulurum bu pamuklu değil miydi diye. Yanlış hatırlamışımdır demek ki yoksa kendi kendine değişmesine imkan yok:)
Allah başka dert vermesin diyorumSelam arkadaşlar, iki üç gündür kafam buna takılı, biraz takıntılı bir durum gibi gelebilir bilmiyorum, belki ben abartıyorum. Ama merak ediyorum bu tür bir şey yaşayan var mı? Şöyle ki kıyafetlerde kumaşın neden oluştuğunu belirten içerik olur iç kısımda, örn. %100 pamuk gibi.. Benim kıyafetimde de etiket vardı böyle ama küçücük, zor farkediliyor(çok komik bir konu gibi geldi birden), ya da ben küçüktü diye hatırlıyorum ama o kadar emindim ki küçük bir etiket olduğuna. Geçen bir baktım normal boyutta bir etiket duruyor küçük sandığım etiketin yerinde. Çok şaşırdım, hani adın gibi bilirsin ya bir şeyi, öyle olup ta sonradan farklı bir şey görünce ondan bu kadar şaşırdım. Ne diyorsunuz bu duruma, ya da bu veya benzeri bir durum yaşayan var mı?
Gidip tekrar bak belki düzelmiştirDefalarca bakmıştım, o kadar yer etmiş ki zihnimde, bu yüzden şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?