Çok umutsuzum

Jareau

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
351
172
23
30
Arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve bu zamana kadar 1 sevgilim oldu oda lisedeydi ondan sonra kimse beni beğenmedi bu duruma çok fazla üzülmüyordum arkadaşlarımın bir çok sevgilisi oldu beğeneni oldu benim hiç olmuyor kafama fazla takmıyordum taki internetten konuşup buluştuğum kişinin beni beğenmemesine kadar bu olaydan sonra çok takmaya başladım hiç kimse beni beğenmiycek evlenemeyecekmişim gibi geliyor bende gelecek kaygısı oluştu.1.63 boyunda 55 kiloyum saçlarım sarı kendime bakıyorum iyi giyinmeyede çalışıyorum ama yinede kimse istemiyor yüzümde çillerim ve gözaltı morluklarım var makyajla büyük ölçüde kapatıyorum acaba karşımdaki Kişiler bunamı takılıyor diyorum çok üzülüyorum asla evlenemeyecekmişim gibi geliyor sizce bu psikolojiden çıkmak için ne yapmalıyım

Size daha önceki konunuzda bi ton şey söylendi,bu konunuz da aynısı zaten.
Önerilere uymayacaksanız niye hep aynı konuyu açıyorsunuz ki?
Ne çilmiş arkadaş tüm baht kısmet işini ona yüklediniz.
Tanıdığım bir sürü çilli var sevgilileri var ve mutlu.
Sizin sorununuz çil değil sanki.

Şu çil konularından sonra “yeteaaağğrrr” deyip, çillerimi suratımdan kazıyasım geliyor artık...

Evlenme, çok mu önemli evlenmek.
Kendine bakmanla, çillerinle, gözaltı morluklarınla ilgisi yok olayın, sen daha o kişiyle karşılaşmamışsın.
Özgüvenli ol, evlenmeye endeksleme kafanı. Biz kadınların en büyük sorunu karşısına çıkan her erkeğe potansiyel koca gözüyle bakıyoruz.

Aynen...
Bende aynılarını yazacaktım...
Sizin mesajı görünce çil konusuna girmeyeyim dedim:))))

Bence sen çok güzel bir kızsın.
Her şey nasip, zaman ve doğru insanı bulmak ...

Foto atinda söyliyelim ne eksiğin var böyle nerden bilelim beğenmemekte haklılar mı, değiller mi

Kendini sevmeyeni kim sevsin ki kendini begenmeyeni neden begensin. Ciller bi kusur mu yani bence degil...

Sal kendini biraz doğal ol , yapay olma , fazla makyaj yapma , herkesi beğenen ve evlenmek isteyen biri çıkar merak etme .

Özgüven o kadar yerlerde ki dışarıya korkunç bir negatif enerji veriyorsunuzdur. Her şey güzellik mi? Gywneth paltrow mesela çilli ama süper bir kadın. Kendini sevmeye layık bulmazsan kimse de seni sevmeye değer bulmaz. Önce kendini sev

Sakın hiç birşey için acele etme bende senin yasindayken aynı seyi soyluyordum çok çirkinim hiç evlenemeyecegim gibi zirvaliyorudum sonra karşıma bı adam çıktı 4 dortluj evi işi msddi durumu herseyi ama buna karşılık ailem ile arası cok kötü sırf bunun için bile keşke birsz daha babamın evinde dursaymisim diyorum hayatını yaşa evlilik hiçte laylaylon değilmis

Bu isler guzellige bakmıyo bence kader kısmet. Sevgilim var ama cok da guzel bi insan sayılmam yani makyajsız pek biseye benzemiyorum Ama bence herkes kendince guzeldir zaten. Kafanızın uyusutugu anlasabileceginiz sevebilceginiz biri karşınıza çıkacaktır elbet bir gün. Biri sizi koşulsuz olarak sevdiği zaman anlayacaksınız bu işlerin çille falan alakası olmadığını herseye ragmen sizi sevecegini. O insanla henuz karsilasmamissiniz ama belki 1 yıl sonra belki de yarın tanisacaksiniz o kisiyle

Oncelikle bir cok sevgiilinin olmasi marifet degil, bu yasina kadar 1 sevgilinin olmasini dert etmen anlamsiz. 22 yasinda olup da evlenemicem diye karalar baglaman da ayni sekilde, daha neler cikacak karsina. Hayatinda daha onemli onceliklerin olsun gencecik yasinda. Bir de sen kendini oldugun gibi begenip ozguven kazanirsan, dis gorunus konusunda soylenen hicbir seye boyle takilmazsin. Cirkin bi kiz oldugunu da hic zannetmiyorum dogrusu, bi adamin soyledigi lafla mi uzuluyosun bu kadar

Çok teşekkür ederim görüşünüz için gerçekten çok moral verdiniz beğenilmemeyi hep çile bağlıyorum ama dediğiniz gibidir belkide gerçekten seven her halimle sever tekrardan sağolun

Bir çok sevgilimin olmasını istemedim zaten sadece beni beğenmeyen kimse olmadığı için bunu söyledim arkadaşlarımı beğenen bir sürü kişi var benim yok anlamında.özgüven konusunda söylediklerinize hak veriyorum baya özgüvensizim maalesef önerilerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim

Evlilikle güzelliğin alakası yok maalesef.Seni dış görünüşün için alacaksa hiç almasın.bu işler nasip kısmet meselesi güzellik meselesi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…