Size daha önceki konunuzda bi ton şey söylendi,bu konunuz da aynısı zaten.Arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve bu zamana kadar 1 sevgilim oldu oda lisedeydi ondan sonra kimse beni beğenmedi bu duruma çok fazla üzülmüyordum arkadaşlarımın bir çok sevgilisi oldu beğeneni oldu benim hiç olmuyor kafama fazla takmıyordum taki internetten konuşup buluştuğum kişinin beni beğenmemesine kadar bu olaydan sonra çok takmaya başladım hiç kimse beni beğenmiycek evlenemeyecekmişim gibi geliyor bende gelecek kaygısı oluştu.1.63 boyunda 55 kiloyum saçlarım sarı kendime bakıyorum iyi giyinmeyede çalışıyorum ama yinede kimse istemiyor yüzümde çillerim ve gözaltı morluklarım var makyajla büyük ölçüde kapatıyorum acaba karşımdaki Kişiler bunamı takılıyor diyorum çok üzülüyorum asla evlenemeyecekmişim gibi geliyor sizce bu psikolojiden çıkmak için ne yapmalıyım
Şu çil konularından sonra “yeteaaağğrrr” deyip, çillerimi suratımdan kazıyasım geliyor artık...Size daha önceki konunuzda bi ton şey söylendi,bu konunuz da aynısı zaten.
Önerilere uymayacaksanız niye hep aynı konuyu açıyorsunuz ki?
Ne çilmiş arkadaş tüm baht kısmet işini ona yüklediniz.
Tanıdığım bir sürü çilli var sevgilileri var ve mutlu.
Sizin sorununuz çil değil sanki.
Aynen.Şu çil konularından sonra “yeteaaağğrrr” deyip, çillerimi suratımdan kazıyasım geliyor artık...
Size daha önceki konunuzda bi ton şey söylendi,bu konunuz da aynısı zaten.
Önerilere uymayacaksanız niye hep aynı konuyu açıyorsunuz ki?
Ne çilmiş arkadaş tüm baht kısmet işini ona yüklediniz.
Tanıdığım bir sürü çilli var sevgilileri var ve mutlu.
Sizin sorununuz çil değil sanki.
Bence sen çok güzel bir kızsın.Arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve bu zamana kadar 1 sevgilim oldu oda lisedeydi ondan sonra kimse beni beğenmedi bu duruma çok fazla üzülmüyordum arkadaşlarımın bir çok sevgilisi oldu beğeneni oldu benim hiç olmuyor kafama fazla takmıyordum taki internetten konuşup buluştuğum kişinin beni beğenmemesine kadar bu olaydan sonra çok takmaya başladım hiç kimse beni beğenmiycek evlenemeyecekmişim gibi geliyor bende gelecek kaygısı oluştu.1.63 boyunda 55 kiloyum saçlarım sarı kendime bakıyorum iyi giyinmeyede çalışıyorum ama yinede kimse istemiyor yüzümde çillerim ve gözaltı morluklarım var makyajla büyük ölçüde kapatıyorum acaba karşımdaki Kişiler bunamı takılıyor diyorum çok üzülüyorum asla evlenemeyecekmişim gibi geliyor sizce bu psikolojiden çıkmak için ne yapmalıyım
22 yaşında olupta hiç evlenemeyecekmiş gibi hissediyor olmanız normal değil!
Bu isler guzellige bakmıyo bence kader kısmet. Sevgilim var ama cok da guzel bi insan sayılmam yani makyajsız pek biseye benzemiyorumAma bence herkes kendince guzeldir zaten. Kafanızın uyusutugu anlasabileceginiz sevebilceginiz biri karşınıza çıkacaktır elbet bir gün. Biri sizi koşulsuz olarak sevdiği zaman anlayacaksınız bu işlerin çille falan alakası olmadığını herseye ragmen sizi sevecegini. O insanla henuz karsilasmamissiniz ama belki 1 yıl sonra belki de yarın tanisacaksiniz o kisiyle
Oncelikle bir cok sevgiilinin olmasi marifet degil, bu yasina kadar 1 sevgilinin olmasini dert etmen anlamsiz. 22 yasinda olup da evlenemicem diye karalar baglaman da ayni sekilde, daha neler cikacak karsina. Hayatinda daha onemli onceliklerin olsun gencecik yasinda. Bir de sen kendini oldugun gibi begenip ozguven kazanirsan, dis gorunus konusunda soylenen hicbir seye boyle takilmazsin. Cirkin bi kiz oldugunu da hic zannetmiyorum dogrusu, bi adamin soyledigi lafla mi uzuluyosun bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?