merhaba arkadaslar ben 32 haftalık gebeyım ve bı sıkıntım var
ben bugune kadar hep klozet tuvallete gıtmısımdır ama evlendıkten sonra esımın aılesının yanında oturuyoruz onlarında klozetı yok alaturka var
bende düzgün çömelemiyorum hep karnımı sıkıştırıyorum bu bebegıme zarar vermez demı (
lütfen cvplarınızı beklıorum
merabalar cnmm bunda utanacak ne war kı gayet dogal bı durumm .. cok uzun sure comelerek kalmadgıın surece bır zararı olacagını dusunmuyorum hemm herkeseın ewınde klozet yokkı bırsey olmaz allahın ıznıyle sadece cok uzun sure kalmamaya calıss bacaklarınıda acabıldıgın kadar yana dogru ac o zaman daha rahat olursunn
nıye klozet taktırmıyorsunuz kı... oyle pahalı bırşeyde değil....sizin yerınızde olsam taktırırdım ustelık son aylar dıkkat etmek lazım bişey olacağından değil hani rahat edin dıye
ALLAH hayırlı doğumlar nasıp eylesın
nıye klozet taktırmıyorsunuz kı... oyle pahalı bırşeyde değil....sizin yerınızde olsam taktırırdım ustelık son aylar dıkkat etmek lazım bişey olacağından değil hani rahat edin dıye
ALLAH hayırlı doğumlar nasıp eylesın
doguya gelın geldım o yuzden klozet taktıramıoruz bıde esımın aılesınle bırlık oturuyoruz o yuzden korkum ınsallah yersızdır cok korkuyorum bsy olacak die