Cok Utanc Verici :(

ben zevk almaktan daha cok aci cekiyorum o utanctan
gercekten zevk vermiyo, cok utanc verici ama naparsin pozisyonlari øgrenip onlari yapmiyim bari

arkadasim hic kafana takma cünkü sadece senin yasadigin bir durum degil bu.Bendede ilk cinsel iliskimde olmustu ve hem cok gülmüs hemde cok utanmistim.Ama daha sonra bunun cinsel iliski esnasinda havanin vajinaya girmesiyle alakasi oldugunu ögrendim.Daha sonralari pek olmadi ama olsada takmam cünkü bu cok dogal.Zaten o an bunu düsünmen sacma sen isine bak.Kafana takma!!!!!

canım seni rahatlatacaksa bende söyliiim, bi ara bendede çok oluyordu, ama ben ilk olduğunda bile kafama takmadım, güldüm ve devam ettim, eşimde ben gülünce güldü, ve hiç keyfimiz kaçmadı, sende takma kafana eğlencene eğlence kat... çocuklar gibi şen ol

bende de oluyo bazen ama ben hangi pozisyonda oldugunu cözdüm bidaha o sekilde yapmadım şimdilik bu sorun gecti ama gercekten cok utanc verici oluyo..

bu durumdan çekinmenize gerek yok..
o durumda eşinizin farkedeceğini sanmıyorum..
siz takılmışsınız o yüzden size tuhaf geliyor..
sanırım hava girdiği için böyle olabilir..
kendinizi sıkmayın
..

İlahi şevvalimm güldürdün beni

Canım belini yukarı kaldırıyorsan oluyormuş daha önce bu konuyla ilgili çok sayfa açıldı
Benim başıma gelmedi ama duydum çoğu kez
İçeri hava girmesinden dolayı oluyormuş belini kaldırmamaya çalış
Yanibilenler öyle demişti aklımda kalalar bunlar

erkeğin git gellerinden dolayı bayanın vajinası hava doluyor penis dışarı çıktığı zamanda hava dışarı çıkıyor yani hemen hemen herkeste olan bir durum hiç kafana takma keyfini çıkar

bende de oluyo bazen aynı şekilde
ben hava gırıyor dıye yorumluyorum..
utanılacak bişey değil benim kendiliğimden yapmadığımı eşim biliyo zaten

ben bekarım bende bıle oluyo bu cok afedersınız ılıskıye gırılecek yerden hava cıkıyo gıbı yanı oyle bısı sankı.. genelde adet donemınde oluyo bende sabah oluyo uyanıyorum ayaga bı kalkıyorum -tatlicadiarzu- tutulmuyoda bu kendı cıkıyo

burda herkes evli ama:1shok:

korktum şimdi:1shok:

bende bı sorun yoktur demı ben bekarım banada oluyo boyle:1shok:

Anladim kizlar asag olun demekki fazla takmamam lazim..esimde takma ucmana bak sen diyo ama istee utaniyo insan

kıss hava diilde içerdeki sıvıdan dolayı balonculk olmasın içerde kışışmıştır blop diye acılmış pırttt diye ses cıkarmıştır
acıklamaya bak yaw:roflol:

benimde doğumdan sonra daha çok olmaya başladı.normal yani 4kilo 100gramlık bi yaratık çıktı ordan.
valla okadar sarsıntıya az bile çıkan ses.sen takma.devam et.alışırsınız zamanla..

bi arkadaştada oluyomuş doktor vaginal genişlemeden dolayı oluyor demiş....

bende duymustum bunu.o ses neden olur dıye meraklanırken tanıdıgım soylemıstı.ama galıba rahımın sarkması dıye soylemıstı.acaba ıkısı de aynı sey mı kı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…