Cok Utanc Verici :(

burcuburcuu

Seven Ne YapmaZ!!
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
457
3
96
36
Diğer
Mrblar :çok üzgünüm:

Arkadaslar, yaklasik 2,5 yildir evliyim hersey guzelken son 3-4 aydir sekste problem yasiyoruz.senağlama

-Sevismeye basladigimizda hersey normalken birlesmede sirasinda pozisyon degismek istedigimiz zaman, icimden sesler geliyo CADIARZU, ya ayni ost.r..k gibi duyuluyo iste:1shok: hava girme durumu diye tahmin ediyorum ama yinede merak ediyorum bi yerde yalnis yapiyoruz desem ønceleri niye bøyle bi seyle karsilasmadikfisfisfis

Neden oluyo acaba:sm_confused: bu konuda bilgisi, tecrubesi olan ve yardimci olmak isteyenler yazsin lutfen:Saruboceq:

Ayrica dalgali, kirici yorumlarimizi kendimize sakliyalim cok hassas bi durum :kahve: .

Hepinize simdiden tskler a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ayni sey gibi duyuluyo anlayin iste hava girme durumu diye tahmin ediyorum ama yinede merak ediyorum bi yerde yalnis yapiyoruz desem ønceleri niye bøyle bi seyle

valla canım ben anlamadım ney gibi duyulduğunu..
daha önce böyle bir konu vardı pırt pırt diye ses çıkıyor diye sorulmuştu,seninde kastetiğin bumu bilmiyorum ama buysa çokta utanç verici olduğunu düşünmüyorum.:teselli:

Ya kasmayin kendinizi iliski sirasinda bu durum gayet olagan korkmayin yani...yerimseniben

Mrblar :çok üzgünüm:

Arkadaslar, yaklasik 2,5 yildir evliyim hersey guzelken son 3-4 aydir sekste problem yasiyoruz.senağlama

-Sevismeye basladigimizda hersey normalken birlesmede sirasinda pozisyon degismek istedigimiz zaman, icimden sesler geliyo CADIARZU, ya ayni ost.r..k gibi duyuluyo iste:1shok: hava girme durumu diye tahmin ediyorum ama yinede merak ediyorum bi yerde yalnis yapiyoruz desem ønceleri niye bøyle bi seyle karsilasmadikfisfisfis

Neden oluyo acaba:sm_confused: bu konuda bilgisi, tecrubesi olan ve yardimci olmak isteyenler yazsin lutfen:Saruboceq:

Ayrica dalgali, kirici yorumlarimizi kendimize sakliyalim cok hassas bi durum :kahve: .

Hepinize simdiden tskler a.s.

öyle sesler çıktığında ben daha çok zevk alıyorum vala.hiç utanma ilk olduğunda ben çok şaşırmıştım çok gülmüştüm.şimdi öyle olması daha zevk verici.sex yaparken hiç biseyden utanma bence..

Ara sıra bende de oluyor bi bilsem sebebini...
Ama bunda utanılacak yada çekinicek bu durum yok bence...

Evt bendede oluyo arada sırada ama biz bu duruma alıştık sanırım sen yinede bir drye söle

canım anarmal bi drurm diil o olur arada hava giriyo sanırım
ama sen dikkatini dağıtma eşininde morali bozulur erkeklerin coğu öyle şeyleri önemsemezler işlerine bakarlar sen o işin ortasın durup gülmeye başlarsan hoş olmaz :))

yok canım o olay gaz kaçırma diil cok farklı bişi :)))

Kizlar hepinize cok cok tskler, kendimi biraz daha iyi hissetmemi sagladiniz cok sag olun.. Biraz daha rahat olmaya caliscam bakalim , takmamayi becerebilecekmiyim, dediginiz gibi o sesi duydugum zaman bende utanip birakiyorum esim bos ver ben ne oldugunu biliyorum takma kafana diyor ama iste :(
Cok sag olun insallah gecer canlarr...øpuldunuzz

tatlım normal bende de oluo hatta eger o havayı cıkartmazsam rahat olmuo.tabi bazı pozisyonlarda oluo.hatta ben diorum ki eşime du bi dk havamı atayım da devam edelim diom gülüoz beraber:1hug: bence takılma hayatım :jeyyar:

Canım bu ilişki pozisyonundan da olabilir,vajinal genişliktende olabilir.Sürekli olan bişeyse bir kontrol ol derim.Ama kafaya takılacak bişey değil.

canım bu kadar takma önemsiz bişey bu
hava girdiğinden dolayı olur
ağlama bunun için
bu herkeste oluyor

Insanlarin aglanasi sekildeki dertlerinden kendine gulme payi cikaran bi kisiliginiz var sanirim :1closedeyes:
bastan uyarmisim kirici yorumlari kendinize saklayin diye.:kahve:

.bu konuda cok hassas oldugumu bi kere daha belirtmek istiyorum:çok üzgünüm:

vajinanıza biriken havanın dışarı çıkması ile oluşuyor o ses. sevişmeden önce sırt üstü sert bir zemine uzanın, ellerinizi belinizin altına koyun. bacaklarınızı yukarı kaldırıp iki yana acın bi dk fln öyle durun bacaklarınızı kapatıp doğrulun. bu hava çıkıcaktır (sesiyle beraber). bu aynı zamanda bi yoga hareketidir.

hem ayrıca niye bu kadar alıngansınız ki burda bi çok insan sorununu paylaşıyor, söylenlerin amacının sizi kırmak olduğunu sanmıyorum

Son düzenleme:
canım utanmana gerek yok bunun nedeni havanın kanallara dolmasıyla alakalı, tabi çıkan ses pek hoş değil ama naparsın ki anatomimiz böyle yapacak birşey yok:(

Back
X