Yok.Ben yapi geregi herkesi takarim oyle.Tek bu sahisa ait olan bir sey degil bu.ve dediginiz sey yuzde 0 ihtimal ikimizinde sevdigi var:)elektrikkklenme mi var. niye birini bu kadar takar insan, niye biri darilcak naz yapcak yer arar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok.Ben yapi geregi herkesi takarim oyle.Tek bu sahisa ait olan bir sey degil bu.ve dediginiz sey yuzde 0 ihtimal ikimizinde sevdigi var:)elektrikkklenme mi var. niye birini bu kadar takar insan, niye biri darilcak naz yapcak yer arar...
Bu ilk benim de aklıma geldi. Bence de öyle bir şey var sanki arada.elektrikkklenme mi var. niye birini bu kadar takar insan, niye biri darilcak naz yapcak yer arar...
Ben tarafindan oldugunu mu dusunuyorsunuz?Bu ilk benim de aklıma geldi. Bence de öyle bir şey var sanki arada.
İkinizden de. O da sen de çok hassas davranmışsınız.Ben tarafindan oldugunu mu dusunuyorsunuz?
Yok gercekten dediginiz sey yuzde 1 ihtimal:) sevdigi biri var ikimizindeİkinizden de. O da sen de çok hassas davranmışsınız.![]()
Oldun, yine de boş değilsiniz ikiniz de belli ki :)Yok gercekten dediginiz sey yuzde 1 ihtimal:) sevdigi biri var ikimizinde
:Oldun, yine de boş değilsiniz ikiniz de belli ki :)
O “kardeş”lerin “aşkım”a dönüştüğü çooook görülmüştür. Kalbinizde biri olabilir ama bilinçaltı işte, yapar böyle oyunlar.:
:)) gece gece guldurdunuz beni.Insan kalbinde baskasi varken birisini sevebilir mi sizce? Yeri gelir o bana kardesim der yeri gelir ben ona derim:)
Cok guzeldi bu.Tesekkurler :)Fotoğrafı ona geri at , sevimli bi emoji koy ,özür dile. Dilersen ekran koruyucu yapabilirsin de.
Ben olsam affederim
Sanmiyorum ben ona hic o gozle bakmiyorumO “kardeş”lerin “aşkım”a dönüştüğü çooook görülmüştür. Kalbinizde biri olabilir ama bilinçaltı işte, yapar böyle oyunlar.
Su isaretledigim kisim hic olmus mu sizce?Bunda utanacak ne var anlamadım , karı gibi trip atan erkekler de son zamanlarda iyice türedi ,bu ne allah askına??
Sen yaparken iyi ama o yapınca kötü:) neyse özel olarak buluş çocuğa biraz duygusal konuş gönlünü alBenim bir yakin erkek arkadasim var. Eski sevgilimin de yakin arkadasi olur. Dun o memleketine gitti. Bizim aramizda hep bir resim espirisi olurdu. Hani anlik yakalamalar olur ya. Ben hep onun resimlerini yakalardim boyle gulusurduk. Neyse iste bu da gitmis benim osym resmimi bulmus bir sekilde. Resimde de faciayim. cekmis bana atmis. Bende o kadar yersiz yere ani tepkiler verdim ki.Bilerek ani tepki verip resmi sildirmesini saglayacagimi dusundum fakat elime ayagima bulastirdim.Attigim mesajda sana inanamiyorum Defol git tek kelime yazma bana dedim sonra noldu ki dedi bende dedim ki sil onu hemen dedim oda tmm sildim dedi aksam farkettim ki bozulmus ve acik acik dedi defol git demen hic hos olmadi.ve kizlar hakli da.Ben yapi geregi karsimdakine salak demeyen insanim.Eski erkek aradasima bile bir gun olsun defol git demedim.Bunu nasil dedim inamin hic bilmiyorum ve yerin dibine girdimKarsidaki kisi bir erkek olunca hele de eski erkek arkadasinizin en yakin arkadasi ise daha kotu.Ben hep onun arkadaslarinin gozunde hanim hanim duzgun bir kiz olarak bilinirdim.Ama.sanirim bu hareketimden sonra oyle bilinmicem
aciklamasini yaptim ama belli ki bozulmuski cikicam arac kullanicam dedi.Ben nasil bir mesaj atabilirim kizlar.Niye boyle oldu oyle bir kelime dedim hala dusunuyorum Karsidaki kisi sizi tanisa bile bir yere kadar iste. Cok utaniyorum su an
![]()