Çok utandım

Konu sahibesi babasının tepkisinden çekindiği için o yorumu yaptım (ilk)amaç buydu yani bu garip utanılacak çekinilecek bir durum değil diye Siz konuyu aldınız şimdiki zamana taşıdınız..
Siz "dünyaya geliş amacımız bu" dediğiniz için böyle yazdım. Sizde geçmiş zaman ifadesi kullanmadınız yani :)

Ben babamla arkadaş gibiyimdir evlendim çocuğum oldu hala öyleyim ☺️ Ben demiştim hayatımda biri var ciddi düşünüyoruz annemle tanıştırdım bide seninle tanıştırmak istiyorum demiştim.. dışarda babam annem eşim ben 4 ümüz oturup hem yiyip içtik hemde tanışmışlardı 😁

Valla utananlar hiç anlamıyorum.
Ben evlenmek istediğimi söylerken kapı eşiğinde ayakkabılarımı giyiyordum, annem de tepemde gitmemi bekliyordu. Sol ayağımı giyerken "Xin annesi aradı istemeye gelmek istiyorlarmış haberin olsun" dedim.
Bu kadar. Ne utanacağım, onlarda evli barklı sonuçta.
Süper valla keşke bende böyle diyebilsem anneme bile bin bir zorlukla dedim istemedi en sonunda eve gelsinler kovamazlar diye düşünüyorum 😃😃

Annem ve Babama , Erkek arkadasim var ciddi dusunuyoruz evlenmek istiyoruz demistim. Babam da once arkadasini taniyalim haftasonu yemege gelsin demisti. Geldi cok sevdiler sonraki hafta da ailesiyle gelip isteme olmustu.
Bu soyledigim 30 yil onceydi, 29 yillik da evliyiz 🥰

bundan nıye utanılır kı evleneceksınız sız daha doguracaksınız ne utanması oho :)
annenız soylesın babanıza . hayırlı iş ıcın gelecekler dıye

Annene soyle annen soylesın utanıyorsan. Yanı, anneye soylemekte zor ve güç olmamalı. Babaların gorunuslerı ve yapısı dolayısıyla anlarımda. Annene rahatca soyleyebılrsın annen babana acar konuyu. Ben anneme demıstım bıraz gec soyledm annem dedı ne zamandır gorusyosn 2 yıldır dedım. sımdımı soylemek akkına geldı dedı. Utanıyordum napım dedım. elin adamıyla sevgili olmaya utanmıyonda annene soylemeye mı utandun dedı🤷‍♀️🤷‍♀️😲 ben ona gec soyledım dıye oda babama gec soyledı tabı hergun annemı durtuyodum hadı anne bugun soyle artk sımdı soyle artk vs dıye🤣

Ben de cok cekingen biri oldugum icin sizi cok iyi anliyorum.
Anneniz babanizla konussun bu konuyu.

Beni istemeye gelecekleri zaman annem söylemişti babama 😊😊 babamda bana "Kızım seni istemeye geleceklermis. Olur da gözümüz tutarsa seninde gönlün var mı" dediğinde ben sanki hiç 3 yildir konusmamisim gibi başım önümde "Siz bilirsiniz babacigiimmmm" 😄😄😄 sonra geldiler tabi babam çekimser kaldi
"Daha çok isteyenin olur kızım boşver sen"
"Ben onu seviyorum babaa seviyorumm ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum tamam mı" 😄😄

Annem ve Babama , Erkek arkadasim var ciddi dusunuyoruz evlenmek istiyoruz demistim. Babam da once arkadasini taniyalim haftasonu yemege gelsin demisti. Geldi cok sevdiler sonraki hafta da ailesiyle gelip isteme olmustu.
Bu soyledigim 30 yil onceydi, 29 yillik da evliyiz 🥰
Allah uzun uzun ömürler versin 😃 kaç yaşındaydınız 😊

Babama ben söylemiştim şöyle oldu eniştem biraz konuyu babama çıtlatmış. anneme babama söyle tanışmaya gelecekler diyorum söyleyemiyor, ilk kız benim evde o yüzden galiba sonra iş yerinden babamı aradım akşama tanışmaya gelmek istiyorlar dedim
Babam- sen ne düşünüyorsun kızım dedi
Bence bi tanışın baba dedim tamam kızım gelsinler bakalım dedi 🤷🏻‍♀️
Anneniz neden söylemedi ? Benim annemde istemediği için söylemiyor babama sen söyle diyor. Bende nasıl diyeceğimi bilemiyorum, erkek arkadaşım da gelmek istiyor artık erteleyemiyorum çok zaman olduğu için. 🙍🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Peki baban biliyor mu o kişiyle görüştüğünü ben eşimi babama anlatmak için iş çıkışı kafeye cagirmistim karşılıklı çay içerken anlatmıştım 😆😆😆😆 hani döverse millet kurtarır belki die 😆😆 saka bir yana ben tekken daha rahatım sizde babanızı alın çıkın dışarı oturun sizden duysun hem dışarda temiz hava da daha sakin olursun

Peki baban biliyor mu o kişiyle görüştüğünü ben eşimi babama anlatmak için iş çıkışı kafeye cagirmistim karşılıklı çay içerken anlatmıştım 😆😆😆😆 hani döverse millet kurtarır belki die 😆😆 saka bir yana ben tekken daha rahatım sizde babanızı alın çıkın dışarı oturun sizden duysun hem dışarda temiz hava da daha sakin olursun
Hayır bilmiyorum ilk duyacak 🙄 sizin biliyor muydu ?

Hayır ilk orda anlattım herşeyi gayette rahat geçti hatta babam bir önce ki erkek arkadaşımı biliyordu yani biliyormuş onu bile sormuştu onunla neden olmadı die herşeyi açık açık anlatmıştım yalnızken daha rahat olursun yanında annen olursa çok araya girer laf karışır hiç gerek yok tek anlat valla bak daha rahat olursun al babanı çık dışarı

Anneniz neden söylemedi ? Benim annemde istemediği için söylemiyor babama sen söyle diyor. Bende nasıl diyeceğimi bilemiyorum, erkek arkadaşım da gelmek istiyor artık erteleyemiyorum çok zaman olduğu için. 🙍🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Annem çekindi galiba babam hayır der diye yani ben öyle düşündüm yoksa ilk annem tanışmak istemişti çağır da gelsin bakalım bi bakayım demişti hiç negatif bakmamıştı olaya galiba babamdan çekiniyordu annem 🤷🏻‍♀️😁 büyük birisi babanıza konuyu açsın amcanız falan

Back
X