Çok utangaç sevgilisi olanlar !! ??

hiç tasvip etmem.
herşeye kasılır ve aşırı sinirli olur.kendine özgüveni eksik olduğu için seni de kasar.

ben sevmem utangaç erkekleri. o ne öyle.. ayy.. ben utangaç değilim erkekim benden de yırtık olmalı =)) öyle de zaten. medeni cesareti yüksek.. annemle tanısırken hiç kasmadı kendini. çok güzel sohbet ettiler.. bazen ben fazla mıncıklarım milletin içinde yapma kız utandırma beni der o kadar.. bazen ben daha yırtık olabiliyomusum demekkicokacimcoook

yok yok ne utangacı, otobüste bile rahat durmuyo ki çocuk :kedi:
ben utanıyorum aksine bi kere feci azar işittik, yine işitirmiyiz biri bize bakıyo mu diye bakınır dururum eyvahedigeldismile
sürekli sarılıyo öpüyo çok güzel de bazen kalabalık ortamlarda olmuyo, ben onu dürttükçe, kolunu sıktıkça hoşuma gidiyo zannetmez mi bide kaydirigubbakcemile3
en iyisi yine eve gitmek diyorum aklinialirimsmile

bnmde erkek arkadasim hid utangac degil bence utangac olmamali erkek
ama tam tersi ben cok utangacim bullustugumuzda ilk 1saat falan cekingenlik oluyor ustumde yavas yavas atiyorum utangacligimi sizce kotu mu bu

utangac erkek cinsi var mi ki?
gormedim tanimadim. utaniyorum derse de palavradir inanmayin :)

Yanıma gelmeye bile utanıyoor.heralde bilmem_89'un dediği gibi ilk günler olduğu içindir :))

aynen öyledir!!

başta goz goze bıle kolay gelememıstık biz ama şimdi.. gerci yine arada benım utandıgım oluyor ama o asla kaydirigubbakcemile3

Benım esım aıleme karsı cekıngen oda saygısından sanırım ama bana karsı deıl gusel bısı yerınde ne yapıcanı bılıyor kuzucum benım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…