cok utaniyorum ama bana bi fikir verseniz kendi kendime dusunmekten helak oldum :((

speciydonkey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
13
0
36
Aydın
kizlar sozlumle gecen ay yuzeysel birseyler yasadik, yuzeysel dediysem gercekten yuzeysel soyle ki kiyafetlerim hic cikmadi onun boxeri da cok kisa bir sureligine cikti uzerime bosalma gibi bir durum kesinlikle olmadi fakat elime bir miktar zevk suyu bulasti ve bunun 10-15 dk sonrasinda lavobaya gittim. elim kuruydu diye hatirliyorum ve taytima damlama durumu olup olmadigindan emin degilim. Adetim 12 gun kadar gecikti ve tahmin edersiniz ki her bayan gibi endiseleniyorum cunku daha once hic boyle bir durum basima gelmedi. Sozlum strese girdigin icin ve bu ay kullandigin anbiyotikten olmustur, gebelik gibi bir durum imkansiz dedi ama geciktikce stresim artiyor. inanin cok utaniyorum ama hepiniz bayan oldugunuz icin biraz rahatim bana yardimci olur musunuz
 

espri niyetine mi yoksa gercekten mi soruyorsunuz, anlayamiyorum. ahhh haydar dumen olacakti, soyle okkali komik bir cevap verecekti.

oturarak hamile kalacagini sanan nesildensiniz, korkmayin. hamile kalmaniz imkansiz. ayrica sperm o ya hu!! beton falan delmiyor.
 
bu durumda olmaz ama nişanlının kalktığı yere oturduysan yaşanılanlardan sonra risk yükselir adını ne koyacaksınız
 
bayanlar niye dalga gectiginizi anlayabilmis degilim. siz bu konuda/konularda tecrubeli veya bilgili olabilirsiniz ama benim basima ilk defa boyle birsey geliyor. ustelik ilk defa reglim bir haftadan daha fazla gecikiyor yardimlasabilecegimize ve benden daha tecrubeli bayanlardan fikir alabilecegime inandigim icin uye olup sordum, lutfen biraz saygi duymaya calisin.
 
hamile kalmak bu kadar kolay olsaydı keşkee?!

haklisiniz basta da bu site olmak uzere bircok bayan arkadasimin ugraslarini biliyorum ama doktor sitelerinde baska biyerden bulasma konusunda doktorlar dusuk ihtimal,az ihtimal filan dedikleri icin endiseleniyorum ben de.
 

ya canimcim eninde sonunda cinsel iliski yasayacaksin. ya kocanla ya sevgilinle, fark etmez. cinsellik konusunda hicbir bilgin olmadan nasil bir birliktelik dusunuyorsun? bu konulari artik bir tikla ogreniyoruz. hic bir sey olmazsa sanirsam aile sagligi merkezzleri vs var, oralara git bilgi al.

bu kadar cahillik saygi duyulacak degil, uzulecek bir durum. kusurumuza bakma, gercek bu.
 

disardan baktigimda veya birisi bana danistigi zaman benim de verecegim tavsiye,akil bu yonde olurdu evet ben tamamen bilgisiz degilim, sadece teorik acidan bilgilerim var ama hayatta her zaman teoriler ise yaramiyor iste. boyle bir tecrube ve gecikme durumu yasaninca isin icine psikoloji giriyor ister istemez insan kendinden suphe ediyor objektif bilen bir kisiden bakmak istiyor bir nevi ben de boyle yaptim :)
 

Kardilin kızlık zarı delinmeden çok çok nadiren hamile kalma ihtimali var fakat çamaşırlardan geçtiğini düşünmüyorum
 
sozlunu takdir eddim , senden daha mantikli dusunuyor ..

kullandigin ant den olabilr gecikme, olmadi bi test yap,sozlunun basini agritmazsin boylece
 

Adetin stresten gecikmistir kesin.rahat ol.

efecim
 
Bir tanıdığım tam anlamıyla ilişkiye girmeden yani kızlık zarı hala dururken birşeyler yaşamış ve hamile kalmıştı, ve bunu tam 6 aylık hamileyken öğrenmiş üzerine adet görmüş karnı pek büyümemişti çok enteresan. Apar topar düğün yapılmıştı. Şimdi 5 yaşında erkek çocukları var çook tatlı, çok mutlular. Allah' ın ne vereceği belli olmaz bence siz gidin devlet hastanesine kan testi yaptırın içiniz rahatlar bunun için evlilik cüzdanı sormuyorlar.
 
Sonucunu kaldiramayacaginiz davranislarda bulunmayin nacizane tavsiyem.
 

Taytınızı çıkarmadan gebe kalabiliyorsanız
ben daha ne diyebilirimki :)))

stres yaptıkça gelmez hüç aklınıza getirmeyin stres geciktiriyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…