cok utanıyorum ama ilk kez başımıza böyle bişey geldi

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
mrb arkadaşlar birsey sormak istiyorum bileniniz veya başına gelen belki vardır. dün eşim birlikte olmak istedi ben biraz kendimi naza cekeyim dedim. eşim ısrarlı olmaya calıştıgı anda cok afadersiniz ama penisinden kırt diye bir ses geldi bianda cok agrı cekti bende istemsiz gülmüş bulundum alındı sonrada uyuduk. eşim ögleden sonra işe gidiyor gecede 12:00 de geliyor aradım afif agrı varmıs ama morarma kanama olmamış netten biraz arastırdım penis kırılmasında morarma kararmada oluyormuş. cok endişelendim doktora git dedim tamam diye geçistirdi bu saattede ne yapıcam bilemedim

Aaa cok ilginc ilk defa duydum
Doktora gitsin bence

Bunu bende duymuştum. Kırılma oluyormuş. Belirtileri neler bilmiyorum ama. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun
İlk defa duyuyorum ama kırılmamıştır herhalde
Doktora gitsin eşiniz

Bende duymuştum geçmiş olsun
Doktora gitsin sağlık açısından daha büyük sorun olabilir

Kirilma o kadar kolay değildir ama doktor a gitsin

biraz araştırdım netten amaliyat gerekiyormus kırılma olunca kafam iyice karıstı. buraya yazarken bile rahat yazamıyorum doktora gidince nasıl anlatıcaz hadi doktara eşim anlatırdı amaliyat olursa bunu ailelere nasıl söyleyebilirizki :(:(:(:(

Penis kırığı çok ağrı verir diye biliyorum, duramıyorlarmış bile adamlar. O kadar ciddi olsa muhtemelen daha önce pes edip doktora giderdi.

Ama riske atmayın bence ikna edin, bir şekilde gitmesini sağlayın doktora. Ciddi bir incinme vs olabilir.

Böyle şeyler demeyin bana cidden tırsıyorum :(

Back
X