Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halk arasında kırılma deniyormuş ama aslında kanın toplandıgı süngersi bir yapı varmış o yırtılabiliyormuş ters bir hareketteKırılabilen bir şey miymiş o yav
Geçmiş olsun.
insMerak etme ilk evlendigim zamanlar bizde benzer bir olay yaşamistik bende çok gülmüştüm ondan diyorum kırık olsa hiç duramaz incinmiştir bir kaç güne biseycigi kalmaz![]()
bu daha komik yahuayy çok fena yaa umarım kırılmamıştır , tedavi edilse bile eski verim alınamıyormuş.
kızlar güldürmeyin gelecek birazdan buraya bunun için konumu actın diyecek daha kötü olcazSonunda bunu da yaptin adama
kirdin iste![]()
Bisey yoktur korkma.Sen onu bi daha karsiliksiz birakma diye aciyo falan diyodur.Rahatsizsin hadi iyi uyuyalim de bak nasil geciyo agrisikızlar güldürmeyin gelecek birazdan buraya bunun için konumu actın diyecek daha kötü olcaz
YaaaParmaklarımızı çıtlatırız ya ( çıtlamak, kıtlatmak neyse ) işte penis de öyle olabiliyor. Hergün düzenli yapanınki acımaz ama eşininki ilk kez böyle olmuş olabilir. :)
Her sabah yapanına şahidim. Ender de olabilir bilmiyorum ama var yaniYaaaoylemiymiss ozman basimiza gelrse korkmayalm
![]()
Garip ilk defa duyuyorum canim doktora giderse bizede yaz lutfenmrb arkadaşlar birsey sormak istiyorum bileniniz veya başına gelen belki vardır. dün eşim birlikte olmak istedi ben biraz kendimi naza cekeyim dedim. eşim ısrarlı olmaya calıştıgı anda cok afadersiniz ama penisinden kırt diye bir ses geldi bianda cok agrı cekti bende istemsiz gülmüş bulundum alındı sonrada uyuduk. eşim ögleden sonra işe gidiyor gecede 12:00 de geliyor aradım afif agrı varmıs ama morarma kanama olmamış netten biraz arastırdım penis kırılmasında morarma kararmada oluyormuş. cok endişelendim doktora git dedim tamam diye geçistirdi bu saattede ne yapıcam bilemedim