Çok utanıyorum, elim yanlısıkla sevgilimin hassas bölgesine çarptııı :S

tesekkür ederim :) ama sanki kasten yapmis oldugumu düsünecek, ben ona korkuyorum.

Erkek bu, o utanıcak değil ya
Bu kadar dert arasında harbiden bu konu çok iyi oldu moral oldu koptum burda
Sen de utanma artık, nasılsa evlenince telafi eder o da

Sevgili lavanta yanlışlıkla elinin değdiği şeyle aynı yatağa nasıl giriceksin. Veeeeeeeee yıl 2012 Çağ atladık hatta aştıkda aştık....

çok şaşırdım boyle mazlum utangaç kızlar kaldı mıydı yahuuuu..
sevdim senı canım umarım kımse ıyı nıyetlerını suistimal etmez hayat senı üzmez..
bu arada konuyu kafanda büyütme sewgılının de telefonlarını aç...dert edilecek bir konu değil..

bu sIkintili günlerimde beni güldürdün ya,
allahta seni güldürsün arkadasim

aynen yaaa:)) kırıldım gülmekten Allah da seni güldürsün başlık sahibi:))
bu arada hala böyle saf temiz kalabilmen bir yandan da çok hoş:))

Tesekkür ederim :$
Zaten sevgilim çok iyi bir insan, ama ne bileyim, 2 defa üst üste ayni seyi yapmam kötü oldu

Üzerinden günler geçmiş,hatta o espiri bile yapmış - ki bu da utandığını,yanlışlıkla yaptığını farkettiğini gösterir - Kapat olayı kafanda artık sevgilin yanlışlıkla olduğunu anlamış bence.Nişanlanıcakmışsınız da zaten olayı daha da abartma araya boş yere soğukluk girmesin.

Bugün '' dokolteli poz'' konusunu acan arkadaşla aynı kişi yazı şeklinden anladım.

Emin misin? Ben bugün üye oldum, hatta dürüstçe söyleyeyim, sirf bu konuyu açmak için üye oldum, çünkü günlerdir içime dert oldu, ve daha öncede bu siteye girerdim sadece açilan konuslari okumak için. O bahsettigin konuyu bilmiyorum, birazdan okuyacagim, açanida tanimiyorum zaten, ama yemin bile edebilirimki ben degilim. Bilip bilmeden yargilama

Ha bu arada, klavyem türkçe olmadigi için bazi türkçede kullanilan harfleri kullanamiyorum, sadece çok gereken yerlerde kopyala yapistir yapiyorum (harfleri).

bu vakitte........... birlikte yaşıyorum, sevgilimden hamile kaldım, bebeğimi aldıracağım ,türden konulara rast geldiğim için bu konu bana çok masumca geldi ..vallahi bravo bu devirde böyle evlat ne mutlu ailene...utanmasını bilmek bile çok büyük erdem....

böyle uzatırsan bilerek yaptığını ve kendisi anlayınca da utandığını düşünür. çünkü hatalar anlık utanmaya sebeb olur planlanmış şeylerin etkisi uzun vadade geçmez. bence bişi yokmuş gibi davranın sonucta nişanlısınız olacak kişi sizi biliyor:)

[COLOR=""]freud der ki "yanlışlıkla diye bişey yoktur" [/COLOR]

yorumlara şöyle bir baktımda herkes ne kadarda hafife almış bu konuyu ...
konu sahtemidir değilmidir bilmem ama gerçek olduğunu farz ederek yazıyorum
bir genç kız için gerçekten utanılacak bir durum günümüzde ne kadarda basite indirgenmiş buda dert mi diye dalga geçilmiş çok yazık bence ...
asıl normal olan konu sahibinin yaşadığı mahcupluk bence ...
sizler için SEVGİLİNİZİN HASSAS BÖLGESİNE YANLIŞLIKLA DEĞMEK utanç verici olmayabilir yüzünüzü kızartmayabilir ama herkes için aynı durum söz konusu değil ...

Beni utandiriyorsunuz :$
Tesekkür ederim.

birinci çarpma neyse de ikinci çarpmayı kesin bilerek yaptığını düşünmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…