• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok utanıyorum. garip mi davrandım?

yani dostalarımla görüşmeye başladığımda seninle görüşmeyeceğim mi demek istedin... insanların size olan zaaflarını bu şekilde kullanmayın... çocuğun size olan ilgisi ortadayken onunla konuşacağınız tek bir kelime bile ona ümit verecektir... ki kalmış siz birde koluna girmişsiniz... evet çok arkadaşça bir davranış olabilir ama karşınızdaki insanın duygularını biliyorsanız bunu yapmayacaksınız... hatta size ilgisi olan birine ilginiz yoksa hiç konuşmayacaksınız... yoksa ne yaparsanız yapın umutta vermiş ümitte vermiş olursunuz.... ayrıca kullandığınız cümle çok onur kırıcı karşınızda kim olursa olsun kullanılmayacak bir kelime......
ben birinin zaaflarından faydalanma amacı gütseydim, böyle bi başlığı açmazdım. çok çok yanlış analizler çıkarmışsınız açtığım şu iyi niyetli başlıktan. "seninle arkadaşlık etmek istiyorum" cümlesinin ne gibi kırıcı yanı olabilir? biz başından beri bu niyetle tanışmıştık

"basit çevre?" bu ne saygısızlık?
hey hanımefendi size bi haberim var;
birinin koluna girmiş olmam ne basit bir kadın olduğumun ne de o erkeğe iş attığımın bi alametidir.
bu her kadın için böyledir. gerçekten kötüsünüz

Yazdığımı dönüp tekrar okursan, yanlış anladığını göreceksin bence :)

Hey küçük hanım benim de sana bir haberim var; İnsanın kötü olduğunu 2-3 yorumdan anlamazsın .
Cevap yazdığın kişiye basit bir çevreden gelmiş gibi davrandın diyorum sen ne diyorsun ...

sürekli flört düşünmüyorum falan demişsin ama kendine bile itiraf edemiyorsun belli ki. çünkü istemedende olsa ona karşı yakın hissetmişsin

Yazdığımı dönüp tekrar okursan, yanlış anladığını göreceksin bence :)

Hey küçük hanım benim de sana bir haberim var; İnsanın kötü olduğunu 2-3 yorumdan anlamazsın .
Cevap yazdığın kişiye basit bir çevreden gelmiş gibi davrandın diyorum sen ne diyorsun ...
ımm
"yetiştiğim çevre" kelimesinden de bu sonuca vardıysanız doğru bi sonuca ulaştığım anlamına geliyor. evet kötüsünüz. yardım isteyen bi insanı yargılayıp kötü üslupla eleştirebilicek ve hatta yazdığı kelimelerin içinden de kötü manalar çıkarabilip forumdaki diğer kişilerle birbirine düşürmeye çalışıcak kadar kötüsünüz

ımm
"yetiştiğim çevre" kelimesinden de bu sonuca vardıysanız doğru bi sonuca ulaştığım anlamına geliyor. evet kötüsünüz. yardım isteyen bi insanı yargılayıp kötü üslupla eleştirebilicek ve hatta yazdığı kelimelerin içinden de kötü manalar çıkarabilip forumdaki diğer kişilerle birbirine düşürmeye çalışıcak kadar kötüsünüz

Çocuksun daha anlaşıldı.
Neyse gerçek kötülerle tanıştığında anlarsın :)

uzun süredir dostlarımla görüşemediğimi bu yüzden onunla vakit geçirme fikrinin ilgimi çektiğini söylemiştim.
ben bu sözün onur kırıcı olduğunu söyledim.... devamındada size ilgisi varsa yapacağınız her davranış onu ümitlendirip umutlandıracaktır dedim...

ben bu sözün onur kırıcı olduğunu söyledim.... devamındada size ilgisi varsa yapacağınız her davranış onu ümitlendirip umutlandıracaktır dedim...
aslında detaya girmem gerekirse, uzun süredir dostlarımla görüşemediğimi ve bundan sonrası için de görüşücek dostumun olmadığını söyledim. hepsi şehirdışında artık. yani, görüşücek kimsem yoktu tam anlamıyla

@zipzipın bize koro yöneticiliği yapacağı, nitelikte konuymuş!
Haydi kızlar hepbirlikte. :KK50:
"Yaşlarınız kaç? '' :rolleyes:
garipsiniz. emin olun bu yetişkin ya da çocuk olmakla bir durum değil. insani kaygılarla açılmış bi başlık. bi de açıklama yapmaya çalışıyorum. evet gerçekten safım

garipsiniz. emin olun bu yetişkin ya da çocuk olmakla bir durum değil. insani kaygılarla açılmış bi başlık. bi de açıklama yapmaya çalışıyorum. evet gerçekten safım

Sen safım diyerek kendine paravan kurmayı seviyorsun bence. Şöylesiniz böylesiniz sürekli bu ne ya?

aslında detaya girmem gerekirse, uzun süredir dostlarımla görüşemediğimi ve bundan sonrası için de görüşücek dostumun olmadığını söyledim. hepsi şehirdışında artık. yani, görüşücek kimsem yoktu tam anlamıyla
içinizden geçeni bilemiyorum tabiki ama bu sözü dışardan duyan bir insan.... dostlarımla görüşmeye başladığımda seninle görüşmeme gerek kalmayacak... yani sen sıradan vakit geçirdiğim bir insan olarak kalacaksın.... ikinci ve sonrası plana atılan birisi olarak kalacaksın demektir yani... neyse öyle bir niyetin yoksa bundan sonrası için ne yapman gerektiğini anlamışsındır heralde... umarım karşındakinide kendinide üzecek yanlış şeyler yapmazsın...

Sen safım diyerek kendine paravan kurmayı seviyorsun bence. Şöylesiniz böylesiniz sürekli bu ne ya?
gerçek anlamda bi özeleştiri yapmış olamaz mıyım? benim "şöyle böyle" olduğum ima edildiği sürece ben de aynı üslupla karşılık vericem. anormal bi durum yok bunda.

gerçek anlamda bi özeleştiri yapmış olamaz mıyım? benim "şöyle böyle" olduğum ima edildiği sürece ben de aynı üslupla karşılık vericem. anormal bi durum yok bunda.

Sana şöyle böyle demedim, kalktın bana kötü dedin.
Bayan kaç yaşındasın diye sordu, garipsiniz dedin.
Dön de bir bak.

içinizden geçeni bilemiyorum tabiki ama bu sözü dışardan duyan bir insan.... dostlarımla görüşmeye başladığımda seninle görüşmeme gerek kalmayacak... yani sen sıradan vakit geçirdiğim bir insan olarak kalacaksın.... ikinci ve sonrası plana atılan birisi olarak kalacaksın demektir yani... neyse öyle bir niyetin yoksa bundan sonrası için ne yapman gerektiğini anlamışsındır heralde... umarım karşındakinide kendinide üzecek yanlış şeyler yapmazsın...
hayır bunu ima etmedim ona. nasıl desem, "varolan arkadaşlarımla görüşemiyorum ve görüşebiliceğim yeni arkadaşlar edinmek istiyorum" gibi bi tanım yaptım aklımdan geçenleri söylediğimde. sonuçta yeni arkadaşlıklar eski arkadaşlıkların çöpe gideceği anlamına gelmez ki bu sözümden de bu mana çıksın. eminim herkes yeni arkadaşlar ediniyor ve eski arkadaşlarıyla da görüşebildiklerinde yeni arkadaşlarıyla arkadaşlıklarını bitirmiyordur

Onca kişi bu konuyu okuduğunda aklına ilk olarak ikinizinde yaşını sormak geliyorsa ve ben bunu esprili bir dille dile getiriyorsam, bunun anlamı benim garip, sizin saf olmanız mıdır?
Ayrıca, bunca kaygılanmanın benim çevrem, benim çevrem demenin sebebi, onun senden etkilenmesi değil, parmacıklarına ufacık ufacık dokunduğunda senin etkilenmen olmasın?
Kardeşinin arkadaşı olduğu için de bunu itiraf etmek istememen olmasın?

Benim sorum bitti jüri sizin... :cool:

hayır bunu ima etmedim ona. nasıl desem, "varolan arkadaşlarımla görüşemiyorum ve görüşebiliceğim yeni arkadaşlar edinmek istiyorum" gibi bi tanım yaptım aklımdan geçenleri söylediğimde. sonuçta yeni arkadaşlıklar eski arkadaşlıkların çöpe gideceği anlamına gelmez ki bu sözümden de bu mana çıksın. eminim herkes yeni arkadaşlar ediniyor ve eski arkadaşlarıyla da görüşebildiklerinde yeni arkadaşlarıyla arkadaşlıklarını bitirmiyordur
tamam bu yazdıklarınızda bir sıkıntı yok.... ama konunuz içinde geçen cümle sadece bu anlamlara gelmiyordu....ben ona takıldım ve onur kırıcı dedim ne yani dostlarımla görüşemiyorum gel seninle iki takılalım der gibi olmuş diye diyorum... yoksa tabiki ilerisi için ne nasıl gelişir bilemiyorum sevgilimi olursunuz arkadaş mı kalırsınız... aranızdaki duruma bağlı artık orası....

Back
X