• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok utanıyorum. garip mi davrandım?

tamam bu yazdıklarınızda bir sıkıntı yok.... ama konunuz içinde geçen cümle sadece bu anlamlara gelmiyordu....ben ona takıldım ve onur kırıcı dedim ne yani dostlarımla görüşemiyorum gel seninle iki takılalım der gibi olmuş diye diyorum... yoksa tabiki ilerisi için ne nasıl gelişir bilemiyorum sevgilimi olursunuz arkadaş mı kalırsınız... aranızdaki duruma bağlı artık orası....
pekala. dikkatli olucam. açıklamamı yapıyım dedim :KK76:

Kızlar yer açın, beni de ekledi! :KK31:
öyle düşünmeyin. çok önceleri bana benzer şekilde umut verildiği için ben de bu durum için çok kızdım kendime. dikkatsiz yorumlar gelince de hassaslaştım. kabalık ettiysem affedin hepiniz. forumda saçma bi başlık olduğunda yaşlar kaç geyiğine giriliyor sonuçta. neyse tekrardan yanlış anladığım kısımlar varsa pardon. sadece dikkatli eleştiriler umuyordum

Bende yaşça büyüksün sandım böyle titiz davranınca ve kızma ama ikinizin arasında bi kıpırtı bi elektriklenme var gibi..

kız kardeşimin bir arkadaşıyla görüşüyorum. bikaç haftalık yazışma sonrasında bugün görüştük fakat ben çok garip bişiy yaptım ne etsem bilemiyorum. aptalıım aptalııım.
öncelikle ben bu oğlana flört etmediğimizi belirtmiştim. uzun süredir dostlarımla görüşemediğimi bu yüzden onunla vakit geçirme fikrinin ilgimi çektiğini söylemiştim.
buluştuk güzel bi iletişim kurduk.
ve sıkı durun!
istiklaldeydik ve insanlar ortamızdan geçiyordu hep. sohbetimiz bölünüp duruyodu bu şekilde. "koluna girebilir miyim, yürümemiz böyle çok güç oluyor ." diyip koluna girdim. o da anormal karşılamadı, "tabii" dedi. yoksa anormal mi buldu fakat belli etmedi bilemiyorum.
bu arada ilk buluşmamızdı ve biz yaklaşık bir aydır tanışıyorduk. nedendir bilmem, o an hiç çekinmeden bu davranışı sergiledim.
eskiden dostum olan erkeklerle birbirimizin koluna girerdik ama bu öyle bi durum olmadığından eve geldiğimde pişmanlık duydum.
başka yerlere falan girdik sonra, gezinirken ara ara koluma girdi ve gezmeye devam ettik. gerçekten komik bi randevu mu yoksa bana mı öyle geldi bilemiyorum. fakat huzurumu kaçıran kısım, istiklale ikinci çıkışımızda da kalabalıktan dolayı koluna girdiğimde; kollarının arasında duran parmaklarımı diğer eliyle hafifçe tutması oldu. bunu bi taciz olarak bulmadım, 2 saniyelik bi durumdu. ona umut verdiğimi düşünmeme sebep oldu bu davranışıyla

ah kızlarr! bana temiz bi fırça çekin. bu çocuğun daha önce hiç flörtü olmamış ve ben henüz onunla flört etmeyi düşünmüyodum. yanlış anlamış mıdır beni? çok seviyesiz bir davranış mı sergiledim? kardeşimin dostu diye yabancı görmediğimden yapmıştım bunu.
Sen adama koluna gireyim mi diyosun adam eline dokununca TACIZ ETTI BENI diyosun. Senin kafa cok karisik kucuk hanim

Senin de ilk flörtün herhalde. =)
Çok komik buldum böyle ufacık şeyleri sıkı durun diye anlatmanı.
Cidden benim de yaş kaç diye sorasım geldi. =)
Herkesin yaşaması gereken şeyler vardır; dönüm noktaları vardır.
Senin onun üzerinde bahsettiğin kadar ya da zannettiğin kadar büyük bir etkin olur mu bilemezsin. Olursa da olsun. Bırak kendisi düşünsün. O kadar minik bir şeyden bu kız bana abayı yaktı kesin diyecek kadar saf ise, gözü açılmış olur.
İyi gelir ona, merak etme.
Valla SIKI DURUNNN kismini okuyunca ben de istiklalin ortasinda opusecekler sandim fiyasko

okudum öptün falan sandım yok artık koluna girdin diye niye öyle düşünsün
düşündü diyelim arkadaşça davranırsın anlar bu kadar düşünecek n var sen cidden dost olarak gördüğüne eminmisin sanki çocuğa karşı seninde ilgin vrmış gibi geldi bu kadar takıldığına göre.

yahu koluna girerken taciz değilde
parmaklarına dokunmasımı tacizi aklına getirdi :D

kafan boşlukta sen değerlendiriyorsun bence üstüne bastırmasan bu olayı bile unutmuştur. kalabalıkta bende olsam koluna girerdim.sevgilim değil ki elinden tutayım.mecburen kalabalık bizi koparmasın diye.yoksa ıpııssız yolda neden adamın koluna gireyim.saygı duyan biri ise yanlış anlamaz her şeyi.

kız kardeşimin bir arkadaşıyla görüşüyorum. bikaç haftalık yazışma sonrasında bugün görüştük fakat ben çok garip bişiy yaptım ne etsem bilemiyorum. aptalıım aptalııım.
öncelikle ben bu oğlana flört etmediğimizi belirtmiştim. uzun süredir dostlarımla görüşemediğimi bu yüzden onunla vakit geçirme fikrinin ilgimi çektiğini söylemiştim.
buluştuk güzel bi iletişim kurduk.
ve sıkı durun!
istiklaldeydik ve insanlar ortamızdan geçiyordu hep. sohbetimiz bölünüp duruyodu bu şekilde. "koluna girebilir miyim, yürümemiz böyle çok güç oluyor ." diyip koluna girdim. o da anormal karşılamadı, "tabii" dedi. yoksa anormal mi buldu fakat belli etmedi bilemiyorum.
bu arada ilk buluşmamızdı ve biz yaklaşık bir aydır tanışıyorduk. nedendir bilmem, o an hiç çekinmeden bu davranışı sergiledim.
eskiden dostum olan erkeklerle birbirimizin koluna girerdik ama bu öyle bi durum olmadığından eve geldiğimde pişmanlık duydum.
başka yerlere falan girdik sonra, gezinirken ara ara koluma girdi ve gezmeye devam ettik. gerçekten komik bi randevu mu yoksa bana mı öyle geldi bilemiyorum. fakat huzurumu kaçıran kısım, istiklale ikinci çıkışımızda da kalabalıktan dolayı koluna girdiğimde; kollarının arasında duran parmaklarımı diğer eliyle hafifçe tutması oldu. bunu bi taciz olarak bulmadım, 2 saniyelik bi durumdu. ona umut verdiğimi düşünmeme sebep oldu bu davranışıyla

ah kızlarr! bana temiz bi fırça çekin. bu çocuğun daha önce hiç flörtü olmamış ve ben henüz onunla flört etmeyi düşünmüyodum. yanlış anlamış mıdır beni? çok seviyesiz bir davranış mı sergiledim? kardeşimin dostu diye yabancı görmediğimden yapmıştım bunu.
flört etmeyi düşünmediğin bir insanla kol kola İstiklal de ne yapıyorsun.

pek tanımadığın biriyle niye baş başa buluştun ki bence gayet date olmuş bu :) istemesen de. neyse canım sonuçta istediğin zmn sonlandıraiblirsin yaşlarınız küçük sanırım

Bu ne böyle ya... Dalga mı geçiliyor?
İstemem yan cebime koy. Amacım flört değil de, sonra koluna gir.
Büyüyün biraz... Çocuk musun nesin?

Back
X