kız kardeşimin bir arkadaşıyla görüşüyorum. bikaç haftalık yazışma sonrasında bugün görüştük fakat ben çok garip bişiy yaptım ne etsem bilemiyorum. aptalıım aptalııım.
öncelikle ben bu oğlana flört etmediğimizi belirtmiştim. uzun süredir dostlarımla görüşemediğimi bu yüzden onunla vakit geçirme fikrinin ilgimi çektiğini söylemiştim.
buluştuk güzel bi iletişim kurduk.
ve sıkı durun!
istiklaldeydik ve insanlar ortamızdan geçiyordu hep. sohbetimiz bölünüp duruyodu bu şekilde. "koluna girebilir miyim, yürümemiz böyle çok güç oluyor ." diyip koluna girdim. o da anormal karşılamadı, "tabii" dedi. yoksa anormal mi buldu fakat belli etmedi bilemiyorum.
bu arada ilk buluşmamızdı ve biz yaklaşık bir aydır tanışıyorduk. nedendir bilmem, o an hiç çekinmeden bu davranışı sergiledim.
eskiden dostum olan erkeklerle birbirimizin koluna girerdik ama bu öyle bi durum olmadığından eve geldiğimde pişmanlık duydum.
başka yerlere falan girdik sonra, gezinirken ara ara koluma girdi ve gezmeye devam ettik. gerçekten komik bi randevu mu yoksa bana mı öyle geldi bilemiyorum. fakat huzurumu kaçıran kısım, istiklale ikinci çıkışımızda da kalabalıktan dolayı koluna girdiğimde; kollarının arasında duran parmaklarımı diğer eliyle hafifçe tutması oldu. bunu bi taciz olarak bulmadım, 2 saniyelik bi durumdu. ona umut verdiğimi düşünmeme sebep oldu bu davranışıyla
ah kızlarr! bana temiz bi fırça çekin. bu çocuğun daha önce hiç flörtü olmamış ve ben henüz onunla flört etmeyi düşünmüyodum. yanlış anlamış mıdır beni? çok seviyesiz bir davranış mı sergiledim? kardeşimin dostu diye yabancı görmediğimden yapmıştım bunu.