• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok utanıyorum. garip mi davrandım?

8 yıldır görmediğim ilkokuldan erkek arkadaşımla (ki o zamanlar samimi değildik) yolda karşılaştığımızda her seferinde koluma girer, üstelik sevgilisi de var ama ben onun kötü niyetle yapmadıgını bilirim, bu da onun yaşam tarzı yadırgamam. Koluma girmesine ragmen o mesafeyi öyle bi korur ki inan kendimi yanımda abim varmış gibi hissederim, mutlu olurum ve onun da daha çok mutlu olmasını isterim sevgiliyle aralarındaki bağın daha kuvvetlenmesi için dua ederim. Bu kadar abartmana gerek yok. Arkadaşlar da kol kola girer, birbirini sahiplenir ki sen de liseden bunları biliyorsun.

okurken istiklanın ortasında cocugu öptün sandım
neyse ki koluna girmişsin no problem. :-)

Bu çocukla romantik bir iletişim içine girmek istemiyorduysan koluna girmemeliydin. Hata yapmışsın, yanlış anlar.

simdilik flört yasamayi düsünmüyorum ne demek?
biraz yan cebimde dursun... canim istedikçe flörtlesirim mi???
sen bu çocukla kanka mi olmak istiyorsun yoksa sevgili mi?? önce buna karar ver!
olaya gelecek olursak, komik bir tarafi yada rezil olunacak bir tarafi yok aslinda sadece cesur bir kiz gibi cesaret örnegi göstermis koluna girmissin , çok sevimli bir durum düsününce... umut verdim gibi hissettim diyorsun, aksini düsünüyorsan o zaman ona göre davranmalisin..!

Back
X