Çok utanıyorum ;(

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
merhabalar
Eski bir telefonum vardı kullanmıyordum.3-4 senedir öyle kapalı duruyordu.odamda.eski sevgilim vermişti bana o telefonu.
Geçen annem o telwfonu almış ben şarj olmuyor diye biliyordum şarj etmiş.tabi haberim yok alındığından.
Bugün konu açıldı senin bi telefonun var çalışmıyormu o dedi bende bozul sanırım dedim oda bana yok ben aldım baktım bozuk değil çalışıyor dedi.
Ee ne var bunda diceksiniz ama olay burda başlıyor o telefonda eski sevgilimle olan mesajlarım duruyor hemde öylr az değil nerdeyse 7-8aylık mesajlar ve bizim onunla bir ilişkimiz olmuştu ben de ayrılırken kızmıştım o konuyu açmıştım o konu hakkında mesajlarım vardı telefonda ve hepsini annem görmüş sanırım.birde telefonu saklamış ben biraz karıştırdım buldum.
Of çok utanıyorum napıcam bilmiyorum yaşım küçük değil 30 ama öğrenmesi kötü oldu sonuçta çok özel konuşmalar vardı ve dünyam başıma yıkıldı gibi şuanda.sizce ne yapayım ben şimdi

Anneniz tepki vermediyse neden bu kadar utanıyorsunuz? Annenizin mesajları okuduğuna emin misiniz ?
Evet hepsini okumadıysa bile sanırım bi kısmını okumuş bikaç gün önce okumuş aanırım ama benim aldığından bile haberim yoktu telefonu.
Sabah biraz tartışmalı konuştuk elimde deliller var gibi bişey söyledi anlayamamıştım ama meğerse buymuş

Anneniz bir tepki göstermediyse siz de hiçbir şey olmamış gibi davranın. Yaptıklarınızın sorumluluğunu üstlenebilecek yaştasınız.

Muhtemelen mesajların bir kısmını okumuş geri kalanını yetiştirememiş,telefonu sakladığına göre.
Müsait bir zamanda okumaya devam edecekti sanırım.
Mesajları silin ve hiç bozuntuya vermeyin.
Evet hepsini okuması için günler gerekir zaten. Dediğiniz gibi saklamış sonra devam edecekti ben telefonu aldım sakladığı yerden.

Cinsel içerikli konusmalar mi vardi? Yoksa durup dururken bu kadar utanmanizi anlayamadım. Ne icin neyin delili? Degisik bir ilişkiniz var.
30 yasindasiniz, açıkça annenize niye benim özel mesajlarimi okuyorsun diye kızabilirsiniz. Su ailelere yuz vere vere tepenize cikariyorsunuz sonra da 30 yasinda bile hala ozel alana saygısı olmayan anneler babalar türüyor basimiza.

Deliller var gibi birsey mi soyledi.?Bel alti vurmak yani.Su ailelerin yakinlarin yeri geldi mi dusmandan beter olmasina cok uzuluyorum.

Yok cinsel içerikli değilde en son konuşmamız tartışmaydı ve ben ona kızmıştım yaşadığımız şeyleri yazmıştım.işte arkadaşının evine gitmiştik o günle alakalı bişeyler yazmıştım.
Evet soramıyorum çünkü beni dışlmalarından çekiniyorum maddi gücüm yok çalışıyorum ama kredi ödüyprum iyi olsa karşı gelirim

30 yaşındasınız. Anneniz utansın özel hayatınıza böylesine müdahale edip, özel olduğunu anladığı halde okumaya devam ettiyse mesajları.
Liseli falan olsanız anlayacağım, annenin kontrol etmeye karışmaya bir derece ihtiyacı var korumak için diyeceğim ama bu kadarı fazla. Ne kazanmış oluyor şimdi okuyarak? Düzeltebileceği bir şey var mı? Yok. Sizin korunmaya yönlendirilmeye muhtaç bir durumunuz var mı? Yok. Aynı zamanda ona hesap verme zorunluluğunuz da artık yok.
Kendinizi sıkmayı bırakın.
Ben olsam okumuş gibi davranır bir şeyler derse hesabını sorardım. Bir şey emezse emin olamayacağım için ben de bir şey deyip kurcalamazdım ama takmazdım da.
Ben de 29 yaşındayım ve evet anneme hala eskiden yaptığım şeyleri söylemem. Ama korkuyorum, utanıyorum, çekiniyorum vs diye değil. Benim hayatım da ondan. Kurcalamanın mantığı yok da ondan. Ha onun desteğine ihtiyacım olan güncel bir durum olsa elbet söylerim, akıl danışırım ama bu başka.
Genç kız gibi düşünmeyi bırakın derim.

Annem tepki vermemiş olsa unutur giderim siz de öyle yapın. Eline koz vermişsiniz ama baksanıza tehdit ediyor :)))(

Maddi gücünüzle ilgili degil bu. Insanlar 15 yasinda da karsi gelebiliyor bir seylere. Sizi sindirmisler.

Yasim 30 diyorsunuz. Bu gayet normal. Hic utanmayin.

Utanacağı şeyi yapmamalı insan, bi şey yapıyorsa arkasında durmalı.

30 yaş ve anne kız ilişkisinin durumu... Annedir öncelikle hayatinızdaki şeyleri bi yere kadar sorgulamaya hakkı var ama telefon karistirmak nedir helede 30 yasinda? Hiç mi kızmadınız ne okuyorsun mesajlarımı diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…