Cok utaniyorum (

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Kizlar bundan 3 yil once utanarak soyluyorum internetten biriyle tanisip benden degisik fotograflar istemisti ben sadece ic camasr fotosu atmistim.odonem beni tehdit etmisti seni internete korum filan diye bende hattimi degistirmistim.simdi buna benzer konu gordum cok korktum akil verin lutfen:KK43:

Akıl verecek bir şey yok canım.Hata yapmışsın.Bunun pişmanlığını yaşamışsın.En büyük ders en büyük akıl bu olmuş senin için.Bir daha yapmayacağına eminim.Kimseye güvenme.Hele internet üstünden tanıştıklarına hiç güvenme.

Yüzünüz görünmüyormuş,sizin olduğunuzu kim nereden bilecek bir kere konulsa bile.
İkincisi de koymamıştır büyük ihtimalle,koyanlar genelde söylemiyorlar ya da tehdit etmiyorlar çünkü başlarına iş açılmasın diye.

şöyle bir sıkıntı var başkaları bilmez tabi yüzünüz olmadan siz oldugunuzu ama eşiniz bilir
sizin başınıza gelmez merak etmeyin uzun zaman olmuş

Yüzünüz görünmüyormuş
Vücudunuzda kimliğinizi belli edecek bir iz yoksa neden korktunuz anlamadım

Size akıl vereceksem, değiş tokuş yapacağımız anlamına geliyorsa kalsın aman :KK53:

Vucudumda yok sadece ic camasiri ama yinede okuyunca icimde birsey oldu cok kotu oldum esime basetmedim belki ondan:hasta:

Vucudumda yok sadece ic camasiri ama yinede okuyunca icimde birsey oldu cok kotu oldum esime basetmedim belki ondan:hasta:
E bahsetme zaten
Geçmiş gitmiş
Düşünmemeye çalış
Zaten okuduğun o konuda kadının eşinde bir tuhaflık var bence
Öyle anlatıldığı kadar olamaz o konu

Amann instagramda bir suru sayfa var, millet ciplak hikaye paylasiyor. Artik boyle seylere ulasmak cok kolay. Kim napsin kafasi görünmeyen fotoyu.
Bosverin dusunmeye bile degmez. Unutun gitsin. Esinize anlatma ihtimaliniz olduğunu düşünmüyorum, o yuzden en iyisi unutmak ve ders cikarmak.

Back
X