Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bukadar korkakken onu nasıl yaptın anlamadım :) hem fotoda yuzun gorunmuyor hem ustunden 3 yıl geçmiş hem hattını değişmişsin şuan adam baskı tehdit yapmıyor daha sayyim mi? Rahat ol kasma bukadar.
Korkmayın lütfen konmuş olsa dahi korkmayın. Kimsenin sizi böyle tehditlerle korkutmasına izin vermeyin. Ne var yani o zaman bikinili fotoğrafı videosu olan herkes korksun. Canınızı sıkmayın
Anlam veremiyorim netten birine fotograf göndermeyi. Hatta tanimadigi insanla ne konusur insan onuda anlayamam zaten.
Hic mi cevreniz arkadasiniz sevgiliniz birseyiniz yok bu kadar mi yalniz hissediyor bu isleri yapanlar.
Degisik geliyor bana.
Ama birsey yapiyorsanizda arkasinda durun.
Ondan bir sey cikmaz rahat olun. Da ben anlamiyorum ya biz de genc olduk cahildik arkadas biz niye boyle seyler yapmadik. Neyse sizden gecmis artik ama burayi okuyacak genc kizlarimiza sesleneyim bari. Gondermeyin ablacim yapmayin boyle seyler. Tehditten falan da korkmayin gerekirse saglam bi sopa yiyin babanizdan ama bu tehditlere boyun eymeyin. Bunun sonu yok ki once foto ister sonra o kozla birlikte olmak ister falan yani battikca batarsiniz.
Ne kadar cok var vaktinde boyle resimler gonderen...gerek burda gerek gercek hayatta,o kadar duydum ki bunlari...cıbıldak poz vermeye ne merakli bir toplum