Çok utanıyorum

Valla k.bakmayin da insan nais unutur igrenc ya.ben girmeden once cekerim.girdikten sonra da en az iki defa cekerim.ilginc geldi bana

Gercekten cok utaniyorum ya burada anlatmasam kimseye anlatamazdim zaten. Ben bi büroda calisiyorum. Büroda 3 erkek ve bir de ben varim. 3 erkek cikti ben islerimi yapmak icin biraz daha gec ciktim. Cikmadan önce tuvalete girdim ve sifonu cekmeden cıktıgımı dolmusta hatirladim. Normalde cok dikkat ederim ama gerçekten unuttum. Simdi büroya onlar geri dönmüstür. Benim oldugumu anlarlar mi sizce. Ne yapmaliyim biraz izin mi alsam unutulana kadar.

Benim çalıştığım yerde erkek bayan wc ayrı ve inanın erkek wc tertemizken kadınlarınki hep pis...Yazı falan astık o derece yani, ama kimse umursamıyor. Yapacak bir şey yok, daha dikkatli olan bir dahakine.

• Beğen
Reactions: Cac
bir gün benzinlikte kızımı tuvalete götürdüm
adamın biri kız lavabosuna girmiş, oğlunu çiş yaptırıyor
oflaya puflaya bekliyorum
çıktı, sifonu bile çekmemiş

Ben yazlık bir mekanda wc önünde bekliyorum, yaşlı kokoş bir teyze çıktı pis bir bakış attı bana allah allah dedim bir girdim ki sifonu çekmemiş ve büyük tuvaletini yapmış bırakmış.

Yalnız konuyu okuyunca şok oldum bütün erkekler mi pis, bir tek benim kocam sanıyordum adamdan boşanmaya kadar varıyordum hatta :D Çoğu zaman uyarıyorum bu wc konusunda hala gene unutuyor bazen...

Tek değilmişim demek ki :(

Boşver hiç utanıp sıkılma gormedim bilmiyorum duymadım gıbı rahat ol insanız olabılır unutulabılır gelıpte bunun mıhabbetını yapmazlar herhalde

Valla k.bakmayin da insan nais unutur igrenc ya.ben girmeden once cekerim.girdikten sonra da en az iki defa cekerim.ilginc geldi bana
Ben de aynen öyleyimdir normalde ama insanlık hali unutulabiliyormus demek ki. Pantolonumun fermuarini ignelemeyi unutmayim diye onu igneledim. Sonra aceleyle ciktim. Sonucta bilerek yapmadim.

Back
X