Çok utanıyorum

NudeDude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
7
1
1
29
iyi akşamlar hanımlar. Uzatmadan konuya girmek istiyorum çok utanıyorum aklım almıyor. Bu akşam üzeri arkadasımla wp üzeriden sohbet ediyorduk ve kendısınde mide kurdu oldugunu daha önce ki sağlık sprunlarının bu nedenle oldugunu vs anlatıyordu bana, hastaneye gittinmi vs. diye konusurken ses kaydı attım o anda yazmak yerıne, işte nasıl öğrendin nasıl anladın bende olsa asla anlayamam gıbı gıbı seyler konustum. Arkadasım ses kaydı atarken annesı kardesine poponun ağzındadır desene şuna dedı acık acık ve kardesı de bu cumleyı şiveli ve dalga gecerek tekrarlayarak ismimi haykırdı resmen kızda güldü geçti Allahım nasıl utandım nasıl gülüp gecer yahu ben mi çok abartıyorum sülalecek attıgım sesı dınledıler heralde yetişkin insanlarız insan da hic mi utanma olmaz, diyorum ki kendımı avutmak ıcın belkı sesının cıkacagını bılmıyordu kadın, ama bılmese neden şuna böyle böyle desene diye tekrarlasınki. aklımdan atamıyorum dusunmekten kafayı yıyecegım nasıl bır terbiyesizlik bu ya. Yok kimseye güvenmemek lazım ses kaydı attıgım ağzımı bır daha acarsam ben

Kurt poposundan düşmüş olabilir bunu da gülerek desinler sende Allah iyiliğinizi ver de geç ne diye utanıyorsun

Utanılacak bir şey yok bence. Ama arkadaşının ailesi biraz ilginçmiş

Anlamadım.
Sesinizi başkaları duyduğu için mi utandınız?
Konu çok hassas bir şey değilmiş ki. Kötü bir şey dememişsiniz..

Bunu diyen. Erkek kardesi 25 ben 24
Lügatımızda abi var older than için :)
Onların rezilliği işte, görgüsüz insanlar
Sinemada osuruk izlese gülmekten çatlat.
Tüm espri onlar için bel diz arası
Dolu dolu mesaj yaz, engelle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…