Cok utaniyorum:(

Kizlar biraz uzun olucak ama bastan sona birsey anlatmak istiyorum ve utaniyorumda.
Hastanede benimle ayni yerde calisan birisi var surekli beni soruyormus nasil biri vs diye ve bir sekilde kulagima geldi ufak ufak konusmaya basladik yeni ayrilik yasadigim icin kimseyle konusmak istemedigimi belirttim aklimi toplamam gerektiginide.Bu insan ne diller döküp kendini bana alistirdi hemde 1 ayda olur mu demeyin oldu. :KK43:cevremdeki herkes cok iyi birisi oldugunu asla hastanede kimseyle birsey yasamadigini karakterinin saglam oldugunu soyledi ve ilgimi cekti :KK43: kizlar bana sadece burda degil disardada goruselim dedi ikimizin izin gunuydu ne aradi beni ne sordu mesaj attim dayanamayip iki gunun sonunda, sende kötü niyetlisin diye ve bana yargisiz infaz yapma dedi konusalim dedi beni aldi gittik bir yere müdürü ogrenmis aramizdaki iliskiyi ve hastanede mesafeli olalim kimseye herşeyimizi anlatmayalim yanlis anlarsin diye mesajda konusmak istemedim dedi(tatmin ettimi aciklama hayir) eyvallah dedik gayet guzel konustuk ettik, biz simdi neyiz dedi bilmiyorum dedim bir kac kere sordu bilmiyorum dedim gel buraya dedi dudagima yapisti biz buyuz dedi :KK43: daha sonra beni eve bıraktı. kizlar bu tasindi yeni eve ve bana dedi ki hayirlamaya gelmicek misin ben gittim bunun evine yemek filan yedik oturduk bu bir anda beni opmeye basladi ufak capli birseyler yasadik birseyler yapmaya calisti izin vermedim daha sonra biraz uyuduk ve beni eve birakti kendide ise gitti 3 gündür ne aradi ne sordu ne hissedecegimi ne dusunecegimi hic umursamadi gayet guzel ayrilmistik bende arayip sormadim ve kendimle oynanmis gibi hissediyorum :olamaz: bugun karşılaştık suratina bakmadim arkadasim diyorki hep sana bakti o kadar üzülüyorum ki boyle yaptigiyla soyledigi bir olmayan insanlara küçük dünyam altust oldu:olamaz:
Yine arar sorar niyeti belli her seferinde bir kaç adım öteye giden bi adam henüz istediğini tam alamamış . Bakın kimsenin cinsel hayatına karışmam ama anladığım kadarıyla adamın niyeti ortada eğer onunla bu tip bir birliktelik yaşamak istiyorsanız devam edin . Eğer bu durum dizi rahatsız ediyorsa bir daha görüşmeyin benden söylemesi çünkü belli yine arıcak . Bu yaşadıklarınızdan da ders alın bir iki aydır tanıdığınız adamın evine yalnız gitmeyin.

İki tarafında ne istediğini ben anlayamadım. Tuhaflık ikinizde de var.

Zaten bu benden sana zarar gelmez minvalinden konuşma yapanlar bu açıklamayı durduk yere niye yapar anlasak bu duruma düşmez kızlarımız.

Daha ilişkiniz başlamadığı halde evine giderek kendinizi sıradanlaştırmışsınız. İçinizde kesin atın en doğrusu bu olur. Mesaj falan da atmayın sakın.

Bundan size hayır gelmez bence.Buradan bakınca aradığının aşk ya da sevgi olduğunu düşünemiyorum ne yazık ki...çok geç olmadan bırakın gitsin Allah karşınıza adam gibi birini çıkartsın hayırlısıyla.

aman dikkat! çokta karakterliymiş. aklı başında bireysin.neyin doğru neyin yanlış olduğunu kendi gözlerinle gördün.dikkatli adım at artık ne diyeyim.

Şimdi
Kizlar biraz uzun olucak ama bastan sona birsey anlatmak istiyorum ve utaniyorumda.
Hastanede benimle ayni yerde calisan birisi var surekli beni soruyormus nasil biri vs diye ve bir sekilde kulagima geldi ufak ufak konusmaya basladik yeni ayrilik yasadigim icin kimseyle konusmak istemedigimi belirttim aklimi toplamam gerektiginide.Bu insan ne diller döküp kendini bana alistirdi hemde 1 ayda olur mu demeyin oldu. :KK43:cevremdeki herkes cok iyi birisi oldugunu asla hastanede kimseyle birsey yasamadigini karakterinin saglam oldugunu soyledi ve ilgimi cekti :KK43: kizlar bana sadece burda degil disardada goruselim dedi ikimizin izin gunuydu ne aradi beni ne sordu mesaj attim dayanamayip iki gunun sonunda, sende kötü niyetlisin diye ve bana yargisiz infaz yapma dedi konusalim dedi beni aldi gittik bir yere müdürü ogrenmis aramizdaki iliskiyi ve hastanede mesafeli olalim kimseye herşeyimizi anlatmayalim yanlis anlarsin diye mesajda konusmak istemedim dedi(tatmin ettimi aciklama hayir) eyvallah dedik gayet guzel konustuk ettik, biz simdi neyiz dedi bilmiyorum dedim bir kac kere sordu bilmiyorum dedim gel buraya dedi dudagima yapisti biz buyuz dedi :KK43: daha sonra beni eve bıraktı. kizlar bu tasindi yeni eve ve bana dedi ki hayirlamaya gelmicek misin ben gittim bunun evine yemek filan yedik oturduk bu bir anda beni opmeye basladi ufak capli birseyler yasadik birseyler yapmaya calisti izin vermedim daha sonra biraz uyuduk ve beni eve birakti kendide ise gitti 3 gündür ne aradi ne sordu ne hissedecegimi ne dusunecegimi hic umursamadi gayet guzel ayrilmistik bende arayip sormadim ve kendimle oynanmis gibi hissediyorum :olamaz: bugun karşılaştık suratina bakmadim arkadasim diyorki hep sana bakti o kadar üzülüyorum ki boyle yaptigiyla soyledigi bir olmayan insanlara küçük dünyam altust oldu:olamaz:
Şimdi ki erkeklerin çoğu böyle.. Başta çok efendi ve hoşlanıyormuş gibi sonra yatağa atamayınca ya da atıp hevesini alınca birden değişiyor arayıp sormayı kesiyor nedense ... bence ben olsam hiç üzerine düşmem

İyi hayırlamışsın evini ne güzel. Neden arasın ki istediğini almış ?! Tanimadigin adamin evine ilk gunden neden gidersin anlamadim ben cafe yok mu disarda kullanmis iste seni. Sakin arayip sorma yuzune bile bakma. Kusurabakma durust olmak zorundayim.

bi insan iliskisini sakliyorsa kesin bi haltlar yiyip kimseye caktirmamak icindir.bizde esimle ayni iş yerinde tanisip sevgili olduk tabi ben bi ay sonra ayrildim is yerinden.biz kimseden saklama geregi duymadik bence niyeti iyi olsaydi saklamazdi.siizn saklanacak bi durumunuz yok
ikinizde bekarsiniz sevgili olmaniz gayet normal

Adam beni sadece opmek istemedi iliski yasamak istedi ve neden geri cekildi korkuyor musun dedi ? Opmek sarilmak insan sevdigine tabiki ister ama bir ayda iliskiye girmek bilmiyorum sizcede tuhaf degil mi ?
tabiki tuhaf ilk eve gittiginizde iliski yasamasi hic normal degil.bazi arkadaslar neden aramadiniz demis peki kendisi madem iliski yasayacak kadar seviyo niye hic aramamos msj atmamis.bence bu bakti siz izin vermiyosunuz bi kac defa daha sansini denemek icin direk ayrilmamis

Back
X