Çok utanıyorum

Gerçekten igrenc anlatım tarzınız var ,benim kanamam hic yok kadar az , acil çıkınca değiştiremedim neden bu kadar on yargılisiniz, çok şükür temiz biriyim, sadece bir kere başıma geldi
Benim de kanamam hiç yok denecek kadar az ve şansıma sadece tuvalete çıktığım zamanlarda gelir. Yani ped falan kullanmıyorum. Ama ona rağmen yanımda ped, tampon vs taşırım. İhtiyaçtır.
Ayrıca aciliyet falan diye yeni detay eklemenize gerek yok. Kendiniz yazmışsınız geç değiştiriyorum diye.

Gerçekten igrenc anlatım tarzınız var ,benim kanamam hic yok kadar az , acil çıkınca değiştiremedim neden bu kadar on yargılisiniz, çok şükür temiz biriyim, sadece bir kere başıma geldi
Kanaman yok kadar az ama koltuğa kadar çıkmış öf aman istersen hiç değiştirme gidip kimsenin evine koltuklara oturma öyle de naparsan yap

Misafirliğe gittik bugün , Halamlar herkes oradayım, bende regl oldum dün koltuğa bulaştı , çok ayıp oldu , rezilll oldummmmm:(
Çok kadınımsi bir olay hepimizin başına gelebilir. Sizin misafiriniz olup istenmeyen bu duruma bende sebebiyet verebilirdim. Beni misafir ederken ne kadar rezil oldugumu mu düşünecektiniz? Temizlenebilir şeyler. Bunda rezil olunacak bir durum söz konusu değil. Rahat olalim ya. Ped degistirmeyi sık hale getirip bundan sonra önüne gecersiniz.

Üniversite zamanı bir akşam, kızlı erkekli 25 kişi bir evde goygoy yaparken koltuğa geçirenler var aramızda, metin ol...

Bu durum ilk adet olduğumda başıma geldi orta okuldayken bir üniversitenin seçtiği bazı cocuklara bahar dönemi bi etkinliği vardj oradan döndüğümde eve girince annemin çığlığıyla fark ettim 😒 bide arkadan çıkmış ne olduğunu sonradan fark ettim :olamaz: ilk ve son oldu asla ve asla rahat olamam regli dönemlerinde sıkça kontrol ederim ve ertelemem sizede tavsiye ederim ertelenecek bir durum değil hem sağlık için hemde hiç hos bi durum değil.

En korktuğum şey o görüntüden bile nefret ederim hatta keşke hiç adet diye bişi olmasaydida derim kendi kendime hiç sevmem :/ ilk iki gün zaten yoğun kanama olur ben iki paketi en fazla 3 günde bitiyorum .okadar sık değiştiriyorum .oyuzden başıma gelmedi çok şükür .sende sık degistir

Misafirliğe gittik bugün , Halamlar herkes oradayım, bende regl oldum dün koltuğa bulaştı , çok ayıp oldu , rezilll oldummmmm:KK43:
Benim arkadsşım cenaze evine gitmişti. Akşam da yatıya kalacaktı. Gece bir bakmış ki annesiyle tüm koltuk ve sandalyelere bulaştırmış.

ben de mutlaka iz çıkar. En azından giysime. O yüzden evde kalmamam gerekşyorsa havlu taşırım yanımda, yattığım yere bulaşmasın diye.

tampon ğstüne ped takıyorum ilk 2 gün ve çok su içip wcye sık gitmeyi hatırlatıyorum ki sık kontrol / değişim yapyım.

her kadının başına gelmiştir . O kadar da üzülme

Arkadasim sen tedbiri alsan bulassa sikinti deil ama sendede gevseklik war, ablama bile gitsem yatiya solerim bana yatak koruyucu serer ki ablam annem oyle, benim koltuklar bembeyaz walla biri yapsa bozulurum ben, oksururken altina cisleyen oldu tum koltuk sungerleru degisti bide hali yikandi walla maddi kulfet, tekli berjerim siyah kot giyip kot renk verirse diye tekli berjere oturan oturan arkadasim war, herkes dikkat etmeli, sen dikkat ettikten sonra bisi olsa kazaa ona kimse bisi demez

Ben geçen ay pedimi degistirdim geldim, oğlum hadi oynayalım dedi birden yerde debelenirken bulduk kendimizi , sonra haliya birsey sermeden pilates hareketleri yapıyoruz yani ben yapıyorum o ayagimin altından geciyor vs. Bir kalktım haliya cikmis , esimde vardi ben hemen değiştirmeye gittim, eşim sildi, oğlum görmeden. Pedimde 4 nunamara gece yeni değiştim olmamis bile ben yerde hakaret ederken , camasir kaymış çıkmış. Insanlik hali ama hic sevmem cikmasini:)

Back
X